Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden lány ilyen, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány ilyen, vagy csak én fogtam ki ilyet? (bővebben lent! )

Figyelt kérdés
Van egy lány, akit már elég régóta ismerek. Az az érdekes szituáció állt elő még pár hónapja, hogy nagyon akart velem találkozgatni. Ő volt a kezdeményező akkoriban! Találkozgattunk is azóta egy párszor, de a múltkor elmondtam neki, hogy én nagyon akarok vele találkozni, azóta érdekes módon nincs kedve... Ez milyen jelenség, csak addig voltam érdekes a szemében, amíg ő akarta jobban a találkozást?! Veletek történt már hasonló?
2011. jún. 23. 12:59
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
ő a megtestesült sátán! maga Diablo! egy nőstény ördög! szerintem addig menekülj amíg lehet és vissza se nézz!
2011. jún. 28. 01:53
 32/33 anonim válasza:

az utolso nagyon kemeny xD

de neki van igaza :P

2011. jún. 28. 08:00
 33/33 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok :D :S de azért nem minden fiúval ilyen szinten... de a csajok 80%-a olyan, hogy olyan kell, aki elérhetetlen, és ha már megszerezte, akkor nem kell... :\ én is akaratomon kívül pl. átbasztam egy csomó srácot és így utólag tök sajnálom, mert tényleg rendesek voltak...
2011. jún. 28. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!