Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden lány ilyen, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány ilyen, vagy csak én fogtam ki ilyet? (bővebben lent! )

Figyelt kérdés
Van egy lány, akit már elég régóta ismerek. Az az érdekes szituáció állt elő még pár hónapja, hogy nagyon akart velem találkozgatni. Ő volt a kezdeményező akkoriban! Találkozgattunk is azóta egy párszor, de a múltkor elmondtam neki, hogy én nagyon akarok vele találkozni, azóta érdekes módon nincs kedve... Ez milyen jelenség, csak addig voltam érdekes a szemében, amíg ő akarta jobban a találkozást?! Veletek történt már hasonló?
2011. jún. 23. 12:59
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy ő csak barátkozni akart? Miből gondoltad, hogy többet szeretne?
2011. jún. 23. 13:01
 2/33 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem írtam itt arról, hogy ki mit szeretne... Nem is erről szólt a kérdés, kedves első válaszoló!
2011. jún. 23. 13:05
 3/33 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy beijedt....
2011. jún. 23. 13:09
 4/33 A kérdező kommentje:
84%-os válaszoló, te hogy lehet, hogy pont mindig az én kérdéseimet találod be? Ezt már többször is megfigyeltem. :D
2011. jún. 23. 13:10
 5/33 mimano ***** válasza:
Lehet, hogy jobban megismert és már nem akar veled találkozni...
2011. jún. 23. 13:11
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

És miből gondolod hogy én az a 84%-os vagyok? Felismered az írásomat mi?

"én nagyon akarok vele találkozni" - ebből gondoltam, hogy te többet szeretnél, végülis egy ellenkező neműről van szó, és gondolom nem véletlenül ebben a kategóriában tetted fel a kérdést...

2011. jún. 23. 13:14
 7/33 A kérdező kommentje:
Barátok miért ne találkozhatnának többször egymással?!
2011. jún. 23. 13:17
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

"Szerelem, szex > Randizás"

"Minden lány ilyen, vagy csak én fogtam ki ilyet?"

Jól van már :P Nem szégyen az ha bejön a kislány. :)

2011. jún. 23. 13:18
 9/33 A kérdező kommentje:

Miért?! A tudományok kategóriába kellett volna felraknom a kérdést, vagy esetleg az ezotéria kategóriába?! :D

Egyébként hozzáteszem, az említett lánynak biztosra tudom, hogy nincs pasija...

2011. jún. 23. 13:20
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát ilyen kérdésre az Ezotéria - Parapszichológia kategóriában számítanék.

"Egyébként hozzáteszem, az említett lánynak biztosra tudom, hogy nincs pasija..." - Ha csak barátkozni akarsz vele akkor ez lényegtelen (lenne) de te mégis megemlítetted. :P :)

2011. jún. 23. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!