Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden lány ilyen, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány ilyen, vagy csak én fogtam ki ilyet? (bővebben lent! )

Figyelt kérdés
Van egy lány, akit már elég régóta ismerek. Az az érdekes szituáció állt elő még pár hónapja, hogy nagyon akart velem találkozgatni. Ő volt a kezdeményező akkoriban! Találkozgattunk is azóta egy párszor, de a múltkor elmondtam neki, hogy én nagyon akarok vele találkozni, azóta érdekes módon nincs kedve... Ez milyen jelenség, csak addig voltam érdekes a szemében, amíg ő akarta jobban a találkozást?! Veletek történt már hasonló?
2011. jún. 23. 12:59
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Most minek próbálod tagadni, hogy tetszik neked?

Ne röhögtess már... Nem ide tetted volna a kérdést, ha nem érdekelne. Meg eleve egy fiú nem hajt egy lány után, ha barátkozni akar vele, plusz igazi fiú lány barátság nincs.

2011. jún. 23. 13:33
 12/33 A kérdező kommentje:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:28

Te gerjedsz a kérdéseimre, az biztos. :P

Nem állítom, hogy igazad van, azt se állítom, hogy nem...

2011. jún. 23. 14:00
 13/33 A kérdező kommentje:
Azt, hogy nincs pasija, azt azért írtam, nehogy esetleg azt válaszoljátok, hogy biztos a barátja miatt nem akar találkozni...
2011. jún. 23. 14:03
 14/33 anonim ***** válasza:

"Te gerjedsz a kérdéseimre, az biztos. :P" - Nem szégyen az :P

"Nem állítom, hogy igazad van, azt se állítom, hogy nem..." - Nem kell, anélkül is világos a helyzet. :)

2011. jún. 23. 14:03
 15/33 A kérdező kommentje:
Szerintetek miért ijed meg egy lány attól, hogy egy fiúnak tetszik esetleg? :P
2011. jún. 23. 14:08
 16/33 anonim ***** válasza:
Sok mindentől függ, de könnyen lehet hogy azért ijedt meg, mert a lánynak nem tetszik a fiú. Ez a valószinűbb..
2011. jún. 23. 14:14
 17/33 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy te is tetszel neki úgy. Ezért inkább nem találkozik veled hogy nehogy megbántson. Vagy mással akar lenni. Esetleg kérdezd meg tőle és ne add fel.
2011. jún. 23. 14:15
 18/33 A kérdező kommentje:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:14

Feltűnően úgy teszel, mintha ismernél, pedig állítom, hogy fogalmunk sincs egymásról...

2011. jún. 23. 14:23
 19/33 A kérdező kommentje:
Legalábbis úgy értem, mintha tisztán látnád, hogy miről van szó, pedig elvileg nem ismersz se engem, se a lányt!
2011. jún. 23. 14:24
 20/33 anonim ***** válasza:
Ezt miből szűrted le, hogy úgy teszek mintha ismernélek? Így van, fogalmam nincs hogy te ki vagy, és hogy ki az a lány. Csupán arra alapozok amit írtál, ahova írtad, és nekem ez alapján úgy tűnik, hogy neked tetszik ez a lány. Ennyi. :)
2011. jún. 23. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!