Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, mit gondoltok a női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit gondoltok a női kezdeményezésről?

Figyelt kérdés
Nem vagyok otthon a témában. Sose kezdeményeztem, legalábbis nyíltan nem. Életemben először megtettem. Egyébként 23 éves vagyok, nagyon furcsa volt ilyet tenni. Főként a férfiakat kérdezném, hogy mit gondolnak a női kezdeményezésről. A válaszadók lehetőleg 20 éven felüliek legyenek. Köszönöm!
2011. jún. 22. 20:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, én nem félnék leszólítani egy csajt, de nagyon sokan vannak akik egyszerűen félnek egy csinos nőt leszólítani.
2011. jún. 22. 20:32
 12/19 A kérdező kommentje:
20.20-tól kérdezném, hogy ha Te találkozol egy kezdeményező lánnyal, akkor az első lépés után Te is felbátorodsz?
2011. jún. 22. 20:32
 13/19 anonim ***** válasza:
Én nem a 20:20-as vagyok, de ez sok esetben tényleg úgy van ahogy írta a srác.
2011. jún. 22. 20:34
 14/19 anonim ***** válasza:
Az ember a saját lépésétől sokkal jobban felbátorodik, mintha a szájába repülne az a bizonyos galamb. Szerintem ezt nem kell mondanom, épp most tapasztaltad meg, nemde?
2011. jún. 22. 21:02
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem, nem érzem magam bátrabbnak. Talán inkább félénkebbnek is, mint előtte. Hiszen azt tettem, amit eddig még soha. És fogalmam sincs, hogy az illető erről mit gondolhat.
2011. jún. 22. 21:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Akkor abban a pillanatban sem, amikor éppen sikerült legyőznöd a félelmet? Erről beszélek inkább. A hosszabb távú felbátorodáshoz kell a visszaigazolás a másik fél részéről.
2011. jún. 22. 21:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Osztom a 20:20-as válaszoló véleményét, én is hasonló cipőben járok.
2011. jún. 22. 21:15
 18/19 anonim ***** válasza:

A fiúk mind szeretik a női kezdeményezést, csak nem vallják be, hanem inkább tettetik, hogy ők nagyp*csök... És gojdolj bele, ha egy fiú odamegy egy lányhoz, kezdeményez, bókol neki, akkor azt mondják rá, hogy nyomul mint egy hülyegyerek. Ha egy lány csinálja ugyanezt, akkor meg azt mondják, hogy jófej és nyitott...

22 F

2011. jún. 22. 22:24
 19/19 sanyeszd válasza:
20 éves vagyok. hát figyelj szerintem nyugodtan, sőt nagyon sokat segítesz ezzel olyan pasiknak, akiknek nincs önbizalmuk. nekem többek közt ezért nincs barátnőm, mert kicsit parás vagyok a lányok meg nem túl sokszor kezdeményeznek sajnos.
2011. jún. 22. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!