Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon csinálhatott velem vmit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon csinálhatott velem vmit?

Figyelt kérdés
Osztálykiránduláson voltam.Az első este mindenki az apartmanban engem kiveve meg két lányt akik átmentek másik apartmanba mindenki berúgott meg átjöttek a fiúk is berúgni én semmiből sem kértem inkább aludni mentem az esti fürdőzés miatt hulla voltam.Reggel amikor felkeltem akkor hallottam az egyik csajtól amint bszélgettek h az egyik fiú rámmászott amíg aludtam azt hallottam h a fenekem fogdosta meg rajtam feküdt én meg nem keltem fel de nemértem nem ittam semmit ráadául biztos h semmit nem adtak be mert nem drogoznak de ha ez történt miért nem keltem fel?Még a buszon is hallottam mintha erről beszélnének és az egyik csaj mondta h úristen az nemi erőszak meg a fiútól h szerinte jó a seggem.De amikor megkérdeztem h kik voltak az apartmanba nem mondták h az a fiú ott lett volna.De több embertől hallottam amint egymás között erről beszéltek azonban 1:miért nem keltem fel?nemértem h lehet h semmit nem ittam mégis ilyesmi töténik h nem kelek fel 2:Én szűz vagyok a bugyimon nem volt semmi nyom akkor most csak letapizott v volt több is valószínűbb h csak letapizott de a buszon a csaj megijesztett. 3:Az a fiú más hülyeséget is terjesztett már ilyen pletykás tipus.4:Olyan mintha titkolni akarnák de csak nem lennének olyan szemetek h történt és nem mondják el főleg ha terhes lehetek mert ha nem akkor kinézem belőlük de akkor csak szólnának ez egy elit osztály normális gyerekekkel.5:Hogy történhet meg ilyesmi egy ilyen lánnyal mint én éy így sztem nem nagyon lehetséges de miért terjesztenék ha nem igaz.Mély alvásfázisba lehettem és tényleg megtötrént ez nem fake mi lehetett?Segítsetek!
2011. jún. 20. 22:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Lehetetlen, hogy megbasszon úgy, hogy nem kelsz fel.
2011. jún. 20. 22:18
 12/25 anonim ***** válasza:
nem lehet semmi...képtelenség h valaki átaludjon egy szexet főleg akkor ha még szűz vagy...majd beledöglöttél vna a fájdalomba úgy....csak szimpla pletyka...
2011. jún. 20. 22:19
 13/25 A kérdező kommentje:
és ez akkor is így van ha szűz vagyok de balesetben átszakadt a hártyám fiatalabb koromban?
2011. jún. 20. 22:22
 14/25 A kérdező kommentje:
a másik mivan ha letapizott és belém verte csak mert ilyesmit is hallottamúgy sem lehetséges ugye?
2011. jún. 20. 22:24
 15/25 anonim ***** válasza:

Nem tudok visszaírni neked e-mail-on. Azt írja ki, hogy érvénytelen e-mail cím. :S

ide írom: (remélem nem baj)

Sajnálom, hogy nincs. Hát sok dolog miatt késhet és lehet, hogy annyira nem stresszeltél a dolog miatt, addig amíg nem jött meg... de akkor is gondolkodtál ezen, és ezért is késhet. Meg vannak esetek amikor késik. Szerintem is felébredtél volna. Bocsi...ha "izé" a kérdés, de nem lehet, hogy valamiért nem bírnak és megakarnak szívatni? Vagy csak menőzni akar a srác? Lehet, hogy direkt pletykáltak az orrod előtt, de az is lehet, hogy a srác ezt terjeszti. Szerintem először anyukádnak említsd meg, hogy mi volt... és, hogy aggódsz, és ha úgy gondolod/gondoljátok akkor egy nőgyógyász megnézhet. Ártani nem fog. :) Remélem, hogy nem tett semmit az a srác. Amúgy mennyit késett eddig?

2011. jún. 20. 22:31
 16/25 anonim ***** válasza:
Hát talán megnyugtat, ha azt írom, hogy nagyon felelőtlen lenne a srác, ha megtette volna. Először is az nemi erőszak, a maga minden következményével. Másrészt ha terhes leszel, és mindenki erről pletykál, akkor kitudódik, és akkor nem neked lesz belőle igazából bajod, hanem neki. Ha nem volt olyan f*szfej, hogy ezt nem gondolta volna végig, akkor biztos nem tett semmit. Már ha van egy kis agyveleje.
2011. jún. 20. 22:59
 17/25 A kérdező kommentje:
Pont az h nem késett semmennyit eddig max ha 28 napot veszünnk alapul akkor egy-két napot.A helyzet az h ezt így nem merem anyunak említeni mert decemberben voltak bizonyos ügyeim és megingott a bizalma gyanakodna viszont már volt olyan nyaram tavaly v tavalyelött h egész nyáron csak pecsételő vérzés volt csak akkor ezzel nem ijesztettek meg.A másik nem kedvelnek az biztos kiközösítettféle vagyok de bizonyos emberekről akiktől hallottam nem gondolnám h terjeszti ha nem igaz a másik tényleg pletykafészek a srác vmikor azt terjesztette h csúnya vagyok meg szerelmes belé....Az a helyzet h bármi lehetséges lehet h pletyka de lehet h letapizott többet én sem tudok/merek elképzelni róla de ijesztő h pont most késik azért nem mind1 h abortusz vagy sem!Főleg én öcsém be sem rúgtam meg semmi pont velem történjen ilyen akinek pasija sem volt azért ne már ez durva lenne..De ha 40 napra nem jön meg muszáj lenne amúgyis nőgyógyászhoz menni ha nem is ez akkor mi?
2011. jún. 20. 23:02
 18/25 A kérdező kommentje:
Csak tudod még akkor is nekem lenne babám nekem kéne abortuszra mennem emiatt!!!Mert el mertem aludni hát nem gondoltam volna mikor világ életemben vigyáztam magamra!És azután meg lehetne h világ életemben nem lehetne gyerekem vagy megnyugszok nem megyek el várok és meg kéne szülnöm kb az életem megy tönkre mert ő hülye volt meg részeg én meg nem keltem fel ezekután egy börtön az semmi ha kasztráltatnánk az sem lenne egyenrangú mert ő csinálta!Ha megtette volna ugye de valahogy nem hiszem ezt én sem csak megijedtem mikor többen terjesztették és most h késik...
2011. jún. 20. 23:08
 19/25 anonim ***** válasza:

Uristen,ilyeneken ne stresszelj légyszives,hogy abortusz vagy megtartod,börtön stb.

KÉPTELENSÉG,vagyis LEHETETLEN hogy úgy legyen veled,hogy fel sem ébredsz.Elsőre fáj a sex,ha átszakadt már a szűzhártyád sport közben akkor is,minimális fájdalom van.

Nyugi már.

2011. jún. 20. 23:20
 20/25 A kérdező kommentje:
és ez biztos h megnyugodhatok efelől?
2011. jún. 20. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!