Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak mi tetszhet meg egy pasiban?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok 17/F2011. jún. 20. 10:40
2/20 anonim válasza:
Mindenkinek más az ideálja. Én személy szerint szeretem a jó humorérzéket (nem a folyamatos hülyéskedésre gondolok, csak mértékkel), udvariasságot és nem szeretem az ivós, drogozós, cigizős nagymenőket.
3/20 anonim válasza:
Nekem gyakran a kisugárzás is. A humorérzék, kedvesség figyelmesség. De mégis érződjön hogy ő az erősebbik nem.
4/20 anonim válasza:
Előreenged, lesegíti a kabátot, finoman bókol, úrinőként kezel.
5/20 anonim válasza:
A slusszkulcson a Mercedes embléma
6/20 anonim válasza:
Diploma. Nem baj, ha csóró tanári diplomája is van, de ez a minimum elvárás közvetlen az után, hogy legyen két keze, meg két lába.
Tudom, hogy a diplomások között is sok a tahó, és béna médiaszakosok nem kellenek, de igen, én a tanult pasikra bukok.
7/20 anonim válasza:
Valaki a pénzre bukik, te meg a diplomára. Mondjuk egy fokkal jobb:D
8/20 anonim válasza:
"de igen, én a tanult pasikra bukok."
Igen..azok majd elmagyarázzák neked,hogy bukoM,és nem bukok XDDDD
9/20 anonim válasza:
11:24-es
Igen a tanult, pasikra, akik nem bunkók.
Le vagy sajnálva.
10/20 anonim válasza:
Ez egy nehéz dolog. Mindenkinek más és más.
Megtetszhet a külső, de a látszat mit sem ér ha belül nincs tartalom. (a személyiségére gondolok)Hosszútávon nem életképes a kapcsolat.
De lehet ez fordítva is. Megtetszhet az egyénisége, akkor is ha a fiú nem az esetem. És ebből lehet más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!