Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akar valamit tőlem ez a fiú? Vagy csak barátnak? Vagy tesz rám nagyban?
helyzet az lenne h külföldön vok egy jó szar suliban (mert sok a muszlim)és csak Neki van pár haverja (arabok)
nekem is vannak ,de nem igazán lehet vellük mit csinálni mert a muszlim lányoknál kicsit másképp megy az otthonról való elengedés meg mindenféle amit mi Európaiak normálisnak tartanánk.A sulink eléggé sznob...no comment
De a multkor volt egy buli ahol dumáltunk kicsit. (csak az a baj hogy a pali kicsit ivott de még mondjuk nem ártott meg neki)Viszont mindenki azt hitte rólunk ,hogy járunk meg csók is volt meg minden...És másnap mindenki arról beszélt a suliban h mi együtt vunk ...főleg az osztálytársaim és mondták is a csávónak.Kül meg többnyire én kezdeményezem a beszélgetéseket de elkérte az msn-emet is meg télleg kedves .De nem igazán tom mit akar mert elsőre olyan volt mint aki járni akar de mostmár csak amolyan igen laza haveri dolognak tűni és ha nem kezdeményezném a dumát akkor lehet szarna is mindenre mert nem túl hangos csávó (de mondjuk én se vok az).Meg mondta is amikor beszéltünk a bulin: Majd mi megyünk ...mert az volt a téma h az emberek itt semmit se csinálnak meg sznobok stb.
Szerencsémre nincsenek nagyon más csajok kilátásba akiket birna.Csak az osztályűévfolyamtársaim de ők meg még tavaly próbálkoztak(szerelmeslevéllel XD) és gyerekesek is szerinte (szerintem is).Nah szal most lehet berezelt vagy azt hoszi csak azért barátkozom vele mert sokkal többen figyelnek igy rám miatta.Csak azt se tudom mit akart tőlem még a buli alőtt ???!!!
Bocs a sok irásért
Szép napot és köszi a válaszokért :Đ
Tuti berezelt.
Ha gondolod lépj te először és kiderül minden.
1ébként hány évesek vagytok.?
bye. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!