Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igy jó lesz? (Többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igy jó lesz? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány kreszen és majdnem ott ül mellettem két székkel arébb. Nem is ismerjük egymást meg semmi. És az az ötletem támadt, hogy mi lenne, hogyha kresz órán a telefonomba írnám, hogy: Hello:) xy vagyok. Bocsi, hogy igy írom csak kresz óra van, aztán nem illik közbe beszélni. Megtudhatnám a neved meg kérhetnék egy msn címet? Vagy valami más ötletet is elfogadok, hogy hogyan is lehetne. Válaszotokat előre is köszönöm.
2011. jún. 17. 22:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
Óra után, megszólítod, és valamiről (az órán elhangzottakról) kikéred a véleményét. Megkérdezed a nevét meg egyebek.
2011. jún. 17. 22:58
 2/14 anonim ***** válasza:
54%
Nem.
2011. jún. 17. 22:59
 3/14 anonim ***** válasza:
te ez jó ötlet,, drukkolok neked :)
2011. jún. 17. 23:01
 4/14 anonim ***** válasza:

úúúúúh.hát nagyon nem.

utolsónak igaza van .

2011. jún. 17. 23:02
 5/14 anonim ***** válasza:
nem az utolsónak hanem az utolsó előttinek
2011. jún. 17. 23:02
 6/14 anonim ***** válasza:
52%
Ez így nem a legjobb. Főleg az, hogy másik msn címet kérnél. Azt sem tudhatod, hogy bejössz-e neki, meg egyáltalán. Egyszerűen csak szólítsd le óra után, beszélgessetek az órán elhangzottakról, majd dobd be magad, de finoman, ne legyél rámenős.. Keresd a társaságát, tegyél jó benyomást, magyarul add simán magadat. Ha ez sikerül, már sínen leszel :)
2011. jún. 17. 23:06
 7/14 anonim ***** válasza:
máris* :)
2011. jún. 17. 23:06
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak. :) És majd még az is beleférhet, hogy hazakísérjem?
2011. jún. 17. 23:07
 9/14 anonim ***** válasza:

Miért nem elég jó neked, ha egyszerűen oda mész hozzá, és beszélsz vele óra után???

Esetleg meghívod fagyizni/limonádé/jegeskávé/bármi???

2011. jún. 17. 23:07
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem első alkalommal e kísérgesd max. a buszig...
2011. jún. 17. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!