Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen a női szépség ideál?
Figyelt kérdés
Mennyire zavar titeket, ha egy nő nem tökéletes?
Miért nézik le sokan azt aki testesebb? Vagy a 200 kilós lányoknak miért "jut" mindig a legmenőbb pasi? (ezt sosem értettem meg, őket békén tudják hagyni, a molettebb lányokat nem?)
Nekem ez a meglátásom, hogy ha valaki ducibb, már rá sem néznek, kifigurázzák, pedig ugyan olyan értékes emberek, mint a vékony társaik...
Kort is kérnék :)
2011. jún. 17. 22:07
1/13 anonim válasza:
Varjunk csak jól értem ?
Vagy a 200 kilós lányoknak miért "jut" mindig a legmenőbb pasi?
2/13 anonim válasza:
Biztos arra felé a 200 kilos csajok a legvékonyabbak, a többieknek már nem jut semmi.. :D
3/13 A kérdező kommentje:
rengetek olyan lányt láttam, akik tényleg kövérek voltak, nem túlsúlyosak, és az oldalukon büszkén mászkáltak egy nagyon helyes pasival... nem egyszeri alkalom volt...
2011. jún. 17. 22:15
4/13 anonim válasza:
Az, aki ideákat meg vágyálmokat kerget, a legnagyobb vesztes a világon. Emberek vagyunk, mindannyiunknak vannak hibái. Éppen ezért sosem a hiányosságokat kell keresni egy nőben (mert akkor sosem lehetnénk elégedettek senkivel sem), hanem az érdemeit. Mert akárcsak hibái, úgy érdemei is vannak mindenkinek, ezért is rejlik mindenkiben valami gyönyörűség.
5/13 anonim válasza:
200 kilós, kövér, de nem túlsúlyos. Ezt nem tudom összerakni. XD
6/13 anonim válasza:
Én sem értem a kérdést.Azt mondod, az a baj, hogy a fiuk 200 kilós lányokkal vannak, de utána meg arról irsz, hogy a tulsulyosok is ugyanolyan értékesek, mint a vékonyak.
MI VAN??
7/13 A kérdező kommentje:
az, h sok helyes fiú járt nagyon kövér lányokkal, de minden olyan lány, aki csak molettebb, nem nagyon kövér, azoknak meg nincs senkije...
2011. jún. 17. 22:32
8/13 anonim válasza:
Hát nem tudom te hol élsz, de én nem ezt tapasztaltam.
9/13 anonim válasza:
Jó mellek ( a tenyér mérettöl kicsit nagyobb) testalkata semmikép sem kövér inkább sovány kb töllem alacsonyabb jó segg szép szem hosszú haj ja meg baromi jó stílus ...
10/13 anonim válasza:
a mai nap a fail kerdesek napja szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!