Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan reagáltok ha leszólítanak titeket?
Ezt hogy érted? Mikor odaszólnak hogy "hé, jó a segged!" vagy "de megb*sználak" az utcán? Mert erre sehogy, még rájuk sem nézek.
Vagy arra, amikor pl. barátnőmmel ülük egy étteremben és odajön egy pasi? Ha nincs senkim és tetszik a pasi, udvarias, akkor lehet megadom a számom... Sose lehet tudni. :)
hát ha pl barátnőmmel vagyok akkor ha egyértelmű h nekem szól a srác mm rám néz stb és ha picit szimpatikus akkor örülök neki :D
végül is jobbá lehet tenni így a napomat mm ha egyszerűen rám köszön nem tudom nekem jól esik
ha teccel, ha nem, én vörösödööök.:D
aztán azt mondom nagy nehezen, hogy "hűha":D és utána várom a további mondanivalódat, mert én nem tudom megszólalni még egy ideig az tuti:D talááán énis mondom, hogy teis bejössz, de nemhiszem hogy lenne annyi bátorságom..
aztán várom, hogy mondd meg milegyen és vezess:D ha elakarsz hívni valahova, akkor elmegyek, ha helyes vagy, vagy megadom a számom. de ha nem jössz be, akkor azt mondom, hogy sietek vhova.. vagy leheth akkor is elmegyek veled, de csak mint barát lehet valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!