Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok ti mennyire szeretitek a vékony testalkatú sràcokat?
Figyelt kérdés
15/F 176 cm 55kg :/2011. jún. 15. 18:30
11/18 anonim válasza:
Nekem bejönnek =) NEM a Justin Biber féle lyánykák. De ha vékony, legyen magas is =)
12/18 anonim válasza:
47%-os.
Hát sajnos ez egy tény, örülök, hogy én nem a külső alapján válsztok. Minden testalkatnak megvan a maga előnye és hátránya. És ha már megszerettem az illetőt, akkor úgyis csak az előnyöket fogom látni benne. :)
13/18 anonim válasza:
én 165cm vagyok és 115kiló. Nem vagyok nádszál, de legalább a f@rkam is olyan vastag, hogy sikongatnak a csajok. Némelyiknek be sem fér elsőre...éljen a mekis kaja!
14/18 anonim válasza:
Az előző nem maga Erik Cartman a South Parkból? XDXDXD
15/18 anonim válasza:
Első válaszoló. Valahogy nem tapasztaltam ezt. :/. Én 185 cm vagyok 67 kg, szóval vékonynak számítok. És te azt mondod, hogy a mai csajoknak a vékony srácok jönnek be??? Hm..nincs barátnőm, nem is legyeskednek körülöttem a csajok, sőt még azt se tapasztalom, hogy a lányok egyáltalán észrevennének engem ha megyek az utcán. :s
16/18 anonim válasza:
Akkor a fejed ronda, vagy olyan gyáva vagy a nőkkel mint én!
Az első...
17/18 anonim válasza:
Ízlések és pofonok. Én a macis alkatú férfiakat részesítem előnyben, nekem valahogy azt az érzést sugallják, hogy erősek, megvédenek, és jó hozzájuk bújni. Persze mindenki más, valaki a vékony fiúkra bukik.
18/18 anonim válasza:
Kérdező!
Csak a vékony lányoknál van esélyed.
Én 181 cm és ha jól emlékszek 57 kg vagyok, 18/f. (Ráadásul szőrös is.) Addig örülj, ameddig nem olyan vagy, mint én. Nekem még kisebb az esélyem.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!