Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti minek örülnétek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel szeretnék összejönni.Eddig jól lakulnak a dolgok a lány sokszor mondja rám : "szeretlek,aranyos vagy,édes vagy,romantikus vagy " sokszor öleljük meg egymást,rengeteget szoktunk nevetni és mindig mosolygunk egymásra.Egész nap a lányra gondolok mondhatom : szerelmes vagyok belé.A lány nagyon szereti a romantikus dolgokat én próbálok is romantikus lenni. De légyszi segítsetek mit csináljak aminek egy ilyen lány nagyon örülne? 15/F 15/L2011. jún. 14. 19:23
1/5 anonim válasza:
Én is 15L vok...én szeretem a sok közös programot,azt ha sokszor csókolnak meg,ha átölelnek..mennyetek el sétálni,majd egy padon puszilgasd,mondogasd neki hogy mijen szép..pl dicsérgesd a szemet,az ajkait vagy ami a legjobban tetszik rajta. sok szerencset ! =)
2/5 A kérdező kommentje:
még baráti viszonyban vagyunk csókolgatni nem akarom mert szerintem tolakodó lenne
2011. jún. 14. 19:42
3/5 anonim válasza:
Hát jó lenne többet tudni róla,hogy mit szeret.Amúgy én is ilyen romantikus dolgokat kedvelő lány vagyok.Egy kellemes séta mindig jólesik.Fagyiztok,vagy beültök egy sushi étterembe,vagy valami más helyre.Biztos akad még a környéketeken olyan hely,ahol jól érezhetitek magatokat és megismerhetitek egymást közelebbről.A virág és egyéb kis apróságok,amivel örömet szerethetsz neki,mint pl a bókok kötelezőek!
Engem az ilyenekkel le lehet venni a lábamról :)
5/5 anonim válasza:
jaaaa hogy meg barati fazsisban..akkor hmm...beszelgess vele jo sokat,es hagyd hogy o is kerdezzen..ne engedd hogy legyen az a tipikus kinos csond..medelj vicces torteneteket.. :) ha egy lany felszabadultan erzi magat a tarsasagodban es nem azon idegeskedik h mikor akarod lefektetni akkor nagyon jo uton jarsz!! :) 15/L elso valaszo vok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!