Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális, ha az ember fél az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha az ember fél az első csóktól?

Figyelt kérdés
Még nem csókolóztam, félek hogy vmit elrontok, vagy, igazából nem is tudom. Mi lehet a baj velem?
2008. febr. 22. 07:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem is van friss élményem, ismerek egy lányt kb 1,5 éve. Állandóan vele vagyok én "hoztam" össze a barátjával a 3 dik szakításuk után is. Ártatlan fiú lány barátság volt. Egyik délután felhívott hogy segítsek matekból, így is volt aztán volt még 10 percem a buszig. Feküdtünk az ágyon egymással szemben a szemében láttam magam hirtelen lenéztem a szájára, és ö észrevette, megkérdezte hogy arra gondolok-e mint ő. Erre én hülye voltam és elmentem a puszit szájra kaptam és könyörgött hogy ne menjek.Másnap is felhívott hogy rajzoljam le mert ugye ilyen művészke vok, aztán rajzoltam amikor a száját kellett volna nem tudtam mert remegett a kezem, ő kivette a kezemből a ceruzát, elémtérdelt és aztmondta csukjam be a szemem, sosem felejtem el, utána kb 1 óráig tanított. Életem legszebb órái voltak. A barátjával nem szakított de barátok maradtunk és örülök hogy olyannal történt akivel merek beszéletni ilyesmiről is.Lassú volt érzékeny és a szünetekben azt mondogattuk hogy szeretlek...:) hajrá menni fog főleg ha egy lelki társsal teszed.. Hajrá sosem fogod elfelejteni.
2008. febr. 24. 01:52
 12/12 anonim ***** válasza:

Mi lehet a baj?

Esetleg az, hogy nem igazán tudod elengedni utána a párod :-)

Velem már megtörtént :-)

2008. ápr. 30. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!