Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan oldal ahol lehet ismerkedni de nincs tele sok hülye perverzzel?
Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 09:59
21/30 anonim válasza:
pedig hát az ismerkedésre,szerelemre is időt kéne fordítani kedves kérdező,mert az azért eléggé fontos része az életnek...szerintem csinálj magadnak időt erre is...
22/30 anonim válasza:
11:02,
arra kell gondolni hogy nincs tétje.Mit veszítesz vele ha mondjuk azt mondja nem? semmit.Oké,lehet szarul esik a visszautasítás,de nagyon sok oka lehet hogy visszautasít,pláne egy nőnél:D rossz lábbal kelt fel,barátja van,egyszerűen csak fél.. stb.
Viszont mennyit nyerhetsz vele ha az mondja igen? rengeteget.
23/30 anonim válasza:
Igazad van, hogy nincs tétje. Valahogy fejleszteni kéne magam ilyen téren:D
25/30 anonim válasza:
10:44-es vagyok....igen mindig nagyon könnyen ment :) ezért szerettek sokan...mert nálam nem volt olyan,hogy "Jajj most mit mondjak?" :D Valamit mindig kitaláltam amivel odamehettem :D Szóval nemtom,lehet ez jó,de van akinek nem egészen :D
26/30 anonim válasza:
Inkább lennék olyan, mint te, mint amilyen most vagyok. Nem igazán nyitok az emberek felé:(
27/30 anonim válasza:
Miért? Én milyen vagyok? Csak társasági lény :P Élvezem most már az életet teljes erőbedobással :D Persze,amikor van b.nőm akkor is simán ismertem meg új embereket...eddig senkit nem zavart amilyen vagyok...csak 1-2 féltékeny barátot :D Szóval neked is elkellene kezdeni nyitogatni :) Am F ill L vagy? :D
29/30 anonim válasza:
Nahát,akkor meg nincs mitől félni...1-2 pofon esetleg,meg 1-2 féltékeny barát,aki elakar verni,de nem teszi,mert fél tőled...és minden okés lesz xD Tudod emberek vagyunk,társasági lények,szóval bármilyen is lehetsz...ha kellően jó szöveggel mész valakihez oda,nemhiszem,hogy elüldöz :D
30/30 anonim válasza:
Hát egy lánynak, csak be kell szüntetni azt a jeladást hogy fél és nem érdeklis senki. és utána majd letámadják majd úton útfélen a normális udvarlók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!