Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan oldal ahol lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan oldal ahol lehet ismerkedni de nincs tele sok hülye perverzzel?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 09:59
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

15!! 15!!:D

és te hova rohansz? iskolába?:)

Figyelj,nem akarlak megsérteni.,biztos rosszul esik neked hogy a sok ribinek már van barátja és nem akarsz lemaradni,esetleg még abba a kategóriába tartozol aki tényleg már bele esne egy srácba csak hát a környzete nem elég érett hozzá(oszt.társak)

DE! 15 évesen meg pláne ne akarj netről ismerkedni!! Veszélyes is lehet,és nagyon gyorsan kihasználhatják azt hogy ilyen naiv vagy!(ami nem baj!!!!)

Én azt mondom várj az egésszel egy kicsit...itt van a nyár,biztos többet fogsz mozogni a városba,mindenki szünete van,readásul akkor gondolom most mész mad gimibe(?!),akkor meg pláne több embert ismerhetsz meg

15 évesen semmiképp se legyél elkeseredve!

2011. jún. 14. 10:30
 12/30 anonim ***** válasza:

Egy ideig én is reménykedtem, hogy lehet neten ismerkedni, de sajnos be kell látnom, hogy képtelenség... csak az időt b@ssza el rá az ember. Ki kell mozdulni, ennyi.

21/F

2011. jún. 14. 10:37
 13/30 A kérdező kommentje:
hát egész nyáron edzeni fogok, gimibe járok, nem érdekel hogy a többinek hány pasija van és nem suliba rohanok hanem edzésre és nem rólam van szó hanem már nincs olyan hogy az utcán idegenek beszélgetnének
2011. jún. 14. 10:41
 14/30 anonim ***** válasza:
Dehogynincs :D Én simán odamegyek akárkiheznagyon könnyen ismerkedem,és könnyen alakítok ki jó kapcsolatokat (ebből volt már bajom is) xD De Neten? Fene tudja ismerek olyat aki már 10 éves házasságba él,és így ismerkedtek meg...de ismerek olyat is akik csak sexre járnak össze...szóval minden kétesélyes :D:D Hogy oldal? Hmm...próbálkozz chatekkel,persze vannak ezek a rádiós chatek azokra gondoltam...meg esetleg még a nagyobbakon is lehet,de igaz bevallom az a legtöbb tele van velük :D:D Szóval csak óvatosan :)
2011. jún. 14. 10:44
 15/30 anonim ***** válasza:

igen,hát a sportoloknak nehezebb a dolguk ezt elismerem..

de nem lehetetlen küldetés,meg nem csak az utcára gondolok mint ismerkedési helyszín,hanem akárhol

Én pl ha meglátok a buszon egy szép lányt odamegyek hozzá,szórakozóhelyen szintén,

Sőt volt egy barátnőm akivel úgy jöttünk össze,hogy Balatonon voltunk haverokkal és a büfésorban kiszurtam magamnak,neki még reasádul barátja is volt akkor,aztán a nyár folyamán újra összefutottunk akkor már nem volt és összejöttünk!

Volt mikor moziba menten,egyedül,és ott ült egy lány szintén egyedül mozi után elhívtam egy kávéra és nem lett utólag belőle semmi,dehát...

érted bárhol lehet tényleg!

2011. jún. 14. 10:45
 16/30 anonim ***** válasza:
10:44 Mennyi idős vagy?
2011. jún. 14. 11:01
 17/30 anonim ***** válasza:
Am én kajak nem értem, hogy tudtok ilyen könnyen ismerkedni. Mi a titka?:D Fosok bárkihez is odamenni, akár hapsi, akár nő...
2011. jún. 14. 11:02
 18/30 A kérdező kommentje:
15
2011. jún. 14. 11:02
 19/30 anonim ***** válasza:
11:01 23 vagyok :)
2011. jún. 14. 11:06
 20/30 anonim ***** válasza:
Korábban is ilyen könnyen ment az ismerkedés?:)
2011. jún. 14. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!