Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kellene csinálnom, hogy jól jöjjek ki belőlle?
Lazán megmondod neki, hogy szopjon le, és nem fogod elmondani senkinek, tőled nem tudják meg. Ezért kár arra várni, hogy ti szakítsatok, akár ott a helyszínen is elintézhetitek.
Többet úgyse akarsz tőle, csak egyszer torkon lőni egyszer meg mellbe, úgyhogy ezért kár arra várni, hogy szakítsatok. Mi van, ha addigra jobban megismer, és már nem akar tőled semmit? Vagy ami még rosszabb: mi van, ha addigra megöregszik, meghízik??
Gyorsan essetek túl rajta, mutatod az utat a WC-hez.
Babám, téged átk.rt a két csaj.
Jellemző, hogy kipróbálják, hogy ha nincs otthon a macska, cincognak-e az egerek... hát te cincogtál.
A nőd kérte meg a barátnőjét, hogy tesztelje le, mennyire vagy hűséges.
Olyan meg nincs, hogy egy hétig nyaral, és akkor szünet van.
Grat, buktad a nődet, a barátnője után meg ne is ácsingózz, ő csak a csali volt.
XD
Igen ebben a csalis dologban lehet valami :D
Kicsit sem gyanús hogy a barátnőd legjobb barátnője?:D
Srostársaim tévedtek,egyszer már áldozatul estem egy ilyen csalinak,és tanultam belőlle ittvan pár szempont ami cáfolja a gondolataitokat:
1. ez a dolog amikor beszéltem a csajjal már egalább 2 hónapja volt
2. ezt a szünetet én találtam ki 3.re mivel érettségizek,és beadtam bnőmnek hogy sokat kell tanulnom,és nem akarok veszekedni szval tartsunk szünetet
3. mióta összevesztek már nem beszélnek,bnőm utálja (kb 2 hónapja)
úgyh sztem nincs benne semmi kamu
4. a csaj szereti a faszt,és sztem eléggé hiteles
vélemények?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!