Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti járnátok olyan fiúvak aki?

Figyelt kérdés
körbe van metélve
2011. jún. 13. 15:02
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
persze... úgyis az arcával beszélek és nem a nemi szervével...
2011. jún. 23. 19:18
 12/22 anonim ***** válasza:

Igen!!!! Ki ne hagyd! Az élmény mindent megér!

(a muzulmánok is körül vannak metélve...)

2011. jún. 23. 19:36
 13/22 anonim ***** válasza:
Én még nem láttam olyat, fogalmam nincs milyen lehet, de ha beleszeretnék egy fiúba akkor persze, hogy járnék vele, csak ha kiderülne akkor nem tudom mi lenne! De kitudja lehet, hogy tetszene a látvány és még örülnék is neki!
2011. jún. 23. 19:39
 14/22 anonim ***** válasza:
fúúj redvás zsidóval sose
2011. jún. 23. 20:15
 15/22 anonim ***** válasza:
33%

vagy zsidó vagy,akkor azért vagy körül metélve,mert el lett adva a bőr.

Vagy muzulmán és akkor a bombának kellet a hely.

2011. jún. 23. 22:27
 16/22 anonim ***** válasza:

sok rasszista bunkó.

én nekem a volt barátom zsidó volt és körül volt metélve bár 16 éves korában úgy döntött,hogy nem szeretné a vallását 'folytatni' . ezek után összejöttünk és nagyon szerettem őt. és a szex is jó volt. ő volt az első srác akivel elmentem. nagyon szerettem és szakítottunk (én elköltöztem 200kmrel arrébb) de máig szoktunk beszélni mert egy nagyon jó ember.

és lehet zsidó roma néger kínai magyar . ne ez határozza már meg,hogy milyen ...

2011. jún. 23. 23:01
 17/22 anonim ***** válasza:

Persze:) Nehogy már ilyen miatt ne jöjjek össze azzal a fiúval aki nagyon tetszik nekem. Butaság lenne:) Amelyik lány meg olyan,hogy emiatt elítél az meg se érdemli,hogy foglalkozz vele.

15/L

2011. jún. 24. 07:47
 18/22 anonim ***** válasza:
igen,akkor ha tényleg szeretem.és ha zsidó akkor is attól ő még ugyan olyan ember marad.
2011. jún. 24. 08:33
 19/22 anonim ***** válasza:
Valószínűleg már járnék vele, mikor először meglátnám a nemiszervét :D És ilyesmi miatt nem szakítanék, ez nem elsődleges szempont
2011. jún. 24. 09:57
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ha zsidó is lenne, nem értem miért más mint a többi??!!! Rosszat tett? Megölt valakit? Nem tudom miért kell őket piszkálni! Amúgy meg errefelé nincsenek is!
2011. jún. 24. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!