Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk lányok! Miért van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk lányok! Miért van ez?

Figyelt kérdés
15/F vok,de 1 kapcsolatba sokszor inkább én vagyok az akinél előbb kialakul a szerelem,és amikor vége...akkor nekem szarabbul esik mint 1 csajnak!!Ez miért van? Előzménye lehet az h 4éves korom óta anyámmal élek és nem volt nevelő apám?
2011. jún. 13. 14:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Előzménye biztosan nem ez lehet,szerintem csak szimplán érzékenyebb fajta vagy,és nem fogtad fel,hogy manapság a lányok(fiúkra is igaz) nem tartós kapcsolatot akarnak,a te korodban nem is vagytok elég érettek még ahoz.Te mek látszólag komolyabb kapcsolatot akarsz.
2011. jún. 13. 14:59
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen,én már csalodtam 1-2-t és mindig a igazit keresem,most ilyen korán is,mert nekem az fontos h mindig legyen valaki melletem!
2011. jún. 13. 15:07
 3/12 anonim ***** válasza:
57%
Kérj meg egy nyelvtan tanárt, hogy mindig legyen melletted. ;-)
2011. jún. 13. 18:27
 4/12 A kérdező kommentje:
Sztem nem a nyelvtantudásomra voltam kíváncsi!
2011. jún. 17. 08:54
 5/12 anonim ***** válasza:
Valamilyen hatással lehetett rád, hogy nincs ott az "apa", de nem ezért vagy "érzékenyebb". Nem vagy egyedül, több pasi is érzékenyebb, valaki meg félvállról veszi, és másnap egy másik csajnak vall szerelmet. És akkor még te vagy a jobbik eset :D. Ez ellen tenni nem igen tudsz, legyen sok barátod, vagy ink. kevés, de azok nagyon jók, akikkel megtudod beszélni a dolgokat, és hidd el, sokkal könnyebb lesz ;).
2011. jún. 18. 10:04
 6/12 anonim ***** válasza:

Többet járj haverokkal,szórakozzatok,kanbuli meg ilyenek.

Szerintem rátapintótál a lényegre,ha lett volna levélőapád biztosan nagyobb kan lennel mint most nem ennyire érzelgős ami amugy most ok de idővel ha elhatalmasodik gondok lehetnek .

2011. jún. 18. 10:27
 7/12 anonim ***** válasza:

Nos szokj hozzá hogy csalódni fogsz még párszor!Én 26 éves fiú vagyok és már mindenen túlestem és akiket szerettem azoknál Én szenvedtem jobban és nem a lányok!Az ami Veled történik az természetes...Amíg meg nem találod az igazit akivel életed végéig együtt lehetsz addig úgyis szívni fogsz...Mármint ha dob egy csaj és fáj a szakítás akkor menj csak másik lányhoz gyógyulgatni!Ha idősebb leszel akkor elképzelhető hogy másik lány helyett máshoz nyulhatsz :) sör,motor,hobbi ,gumicsirke... :) A lényeg az hogy az élet senkinek sem egyszerű ,hozzá kell szokni hogy néha fent,néha lent!

Üdv!

2011. jún. 18. 10:58
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm ezeket az értelmes és hasznos tanácsokat!!!És megfogadom őket,és sajnos így 15éves fejjel én is átestem 1 csomó dolgon,most nem részletezem,és remélem lesz jobb :)

hát igen az kéne h legyen vmi jármű amivel eltudnám magam foglalni :) de arra még várnom kell :/

2011. jún. 18. 14:58
 9/12 anonim válasza:

Ha nem is lesz belőle tartós kapcsolat,de nagy előny hogy a lányok csapatostul járnak.Ha előttük felvállalsz valamit akkor nagyot nőlsz a szemükben.Ha velük lógsz akkor meg talán találsz olyat aki hozzád illik.

De ha nem akkor keress olyat aki csendesebb,meghúzódik 1-1 vezsekedésnél ha összekap valakivel és jók a tanulmányi és a magaviseleti jegyei is.Én is kb annyi vagyok mint te és nekem ez bevált.

2011. jún. 18. 16:01
 10/12 A kérdező kommentje:
Igen-igen.Ezzel semmi gond..Csak ez paks..és itt a csajok olyanok h aki már felmeri vállalni az érzéseit az biztos 1 agyon kényeztetett fiú akinek nincs gerince...De hát most mit tehetni?Amúgy ez igaz..De Pakson ilyen nincs!://
2011. jún. 18. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!