Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek erröl a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fibbrizzo kérdése:

Mi a véleményetek erröl a lányrol?

Figyelt kérdés
Kb 2 honapja megismertem a neten egy lányt 23 éves lesz .Én 24 leszek.kb 50 km-re lakunk egymástol.Végülis ugy volt ezelött egy honappal hogy talizni fogunk hétvégén de mikor épp indultam volna hiv hogy az anyja nemengedi el .hát jo majd legközelebb de már 3 lehetösége is lett volna de mindig más programja volt .Erre én mondtam mivel nem akar összejönni a találka haggyuk az egészet .de ö nem mert szeretne találkozni meg lehet megbánná ha most kihagyja a lehetöséget .De vannak most más dolgok is amiket nem szégyelt elmondani mint pl.hogy a parkba csinálta a barátjával meg este egy sötét helyen megujjazták ö meg leszopta a fiut de nem jártak csak megkivánták egymást .Hát én nem tudom de elég furcsa ez a lány föleg hogy ilyeneket tesz .Most ennyi erövel ha össze is jönnék vele bármikor összefeküdhet egy másik fiuval föleg hogy a távolság miatt csak hétvégén tudnánk találkozni.Mit gondoltok ?
2011. jún. 13. 14:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
csak chatpartnernek tart törődj bele
2011. jún. 13. 15:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem tökmindegy ,h hazudike vagy sem. Ez a lány egy komolytalan alak ha igaz amit mond,ha nem. (akkor még az agya sem normális neki). Szerintem törüld a messedről és keress mást. Ez ugysem lesz jó.
2011. jún. 30. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!