Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerhetnék meg velem egykorú, rendes fiúkat?
Nincs olyan sok barátom,nem nagyon járok el szórakozni,pedig szeretnék és kicsit visszahúzódó vagyok.Ha valakit nagyon megszeretek,akkor viszont kitárom neki a szívem :) Kicsit félénk,de nagyon kedves lány vagyok és megbízható,rendes,megértő,humoros,de mégis intelligens fiúkkal szeretnék ismerkedni.De hol és hogyan?
L//16
nagy orrút a zsinagógákban keress :D
félre a tréfát itt mindenki nyíregyháza környéki? na ne már
na jó most komolyan fészbúk? vagy ilyen ismerősös netes cuccok? valahova csak ki kéne mozdulj a szobában nem fogsz magadnak pasit találni
Hát egy cipőben járunk... szívás, de a legtöbb normális srác vagy meleg, vagy van barátnője. :/ (tisztelet a kivételnek, akivel még nem találkoztam)lol
Szóval szerintem, többet kellene kimozdulnod. Ismerkedj, barátaid barátaival pl. mert akkor tudod, hogy norális-e.
16/l
20:57-Köszi :)
21:27-A zsidók az egy teljesen más téma :D Tudom,hogy nem fogok magamnak a szobában találni,de nincs lehetőségem rá,hogy annyit kimozduljak,nincs kivel.Az a pár barátom vagy nem a városomban lakik,vagy nem kimozdulós.Meg nem hiszem,hogy a buliban lennének olyan srácok,akiket én keresek.Ott szinte csak bunkók vannak,de szép számmal xd
én mindig egy rendes srác voltam, meg még jóképű is, de sosem voltam elég nagypofájó ahhoz, hogy észrevegyenek, s akkortájban senki soha nem is adott egy esélyt sem nekem!!!
lányok, nektek nem rendes pasi kell!
elkezdtem előbb utóbb bunkózni, inni (na azért nem túl sokat), néha hőbölögni, s láss csodát, hirtelen körülvettek a lányok.
igen, bunkóznom kellett, hogy észrevegyenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!