Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szólítasz le valakit az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szólítasz le valakit az utcán?

Figyelt kérdés
Hülye csajozós szövegek kilőve gondolom, de akkor mi a megfelelő szöveg?
2011. jún. 12. 11:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem a szöveg a lényeg, hanem h jól nézel-e ki.
2011. jún. 12. 12:00
 2/10 A kérdező kommentje:
jó, de ha oda megyek egy csajhoz akkor vmit csak mondanom kell. Az, hogy szia, xy vagyok elég sovány.
2011. jún. 12. 12:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Fogsz egy kis tükröt, beleteszed az igazolványtartódba, és odamész egy csajhoz.

Te: Helló! 1 percben segítesz nekem!

Ő: Szia! Miben?

Te: Van egy csaj, aki nagyon aranyosnak tűnik, de van egy kis bökkenő. (ilyenkor megnyugszik, hogy nem még egy kretén a sok közül, akik rástartolnak :) )

Ő: Micsoda?

Te: Tehát amikor elkezdtem beszélgetni ezzel a lánnyal, azonnal rájöttem, hogy ő aranyos és mindig szerettem volna egy ilyen kedves teremtéssel megismerkedni, és itt jön a probléma.

Ő: Mégpedig?

Te: Arra gondoltam, hogy elmondom neki, hogy nagyon szipatikus nekem, meg beülnék vele 5 percre valahova beszélgetni és meginni egy teát, de nem akarom elriasztani, nehogy azt higgye, hogy nyomulni akarok.

Szerinted egy ember személyiségét meg lehet határozni valamennyire abból, hogy milyen arcvonásai vannak?

Ő: Igen/Nem, tök8.

Te: Ha igent mond: Jó, én is így gondolom. Figyelj, megnéznéd ennek a nőnek a képét? Kíváncsi vagyok, te mit mondanál neki?

Ő: Okés, persze.

Te: Szóval arra volnék kíváncsi, de totálisan őszintén, mit mondanál neki akkor, ha csak be szeretnél vele ülni teázni, megismerni, de semmi többet?

Itt előveszed az okmánytartódat és azt mondod, nézze meg a nőt. Amikor kinyitja az 1. oldalon egy tükröt lát. Természetesen a tükörben, amit meg fog látni, az a saját arcképe.

Itt általában szokott lenni 1-2 másodperc fáziskésés, míg a nőnek "leesik", hogy róla beszéltem, amikor tanácsot kértem a nőhöz...

...ezután hatalmas nevetés szokott lenni...

Te: Ne komolytalankodd el. Válaszolj. :)

Innentől kezdve indul a szerepjáték... ő tanácsokat ad... Te pedig szó szerint azt mondod vissza neki!

Ha azt mondja, hogy:

Akkor mennék el egy találkozóra, ha a srác azt mondaná, hogy "kukutyin zabhegyező", akkor azt mondod neki, hogy "kukutyin zabhegyező".

Te csak pontosan mondd azt neki, amit ő mond neked! ;)

2011. jún. 12. 12:41
 4/10 anonim ***** válasza:

Előző tükrös ötlet egész jó ötlet, De... Nem túl nyomulós még elég normális intelligens stílusban van előadva, egyszóval nem az a "bunkó" beszólás féle, és még szórakoztató is, mert lehet rajta derülni :)), CSAK egy bökkenő van benne, hogy nem "spontán". Tehát úgy jön le a csajnak hogy ez előre meg volt tervezve, előre ki volt gondolva lépésről lépésre, hisz egy tükröt nem szoktak beletenni az igazolványtartóba. És akkor leesik neki, hogy őróla beszéltél végig és ez egy amolyan "betanult" trükk volt, hogy szóba álljon veled. És akkor az már nem egyedi, hanem "betanult" szövegként fog tűnni, a csajok sokkal jobban értékelik a spontán ismerkedést ami tényleg egyszerű de épp ezért az egyszerűségéből adódóan fog úgy tűnni, hogy nem eltervezett. Nem feltétlenül kell trükköket bevetni ahhoz, hogy egy lány érdeklődését felkeltse az ember. Inkább spontánnak és bátornak kell lenni, szerintem még egy kis körülményesség, zavarba jövés is belefér. Azért én maradok az egyszerűségnél ha nem jön be sokadikra se akkor kipróbálom ezt is :)

Üdv: Delta

2011. jún. 12. 14:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Még az előző vagyok, szóval lényeg, hogy nem attól fogsz megnyerő lenni, hogy trükköket, és tükröket bevetsz (ezt a szóviccet nem hagyhattam ki :D..) hanem maga a személyiség fog megnyerő lenni. Bár sok mindentől függ...hangulat, körülmények...
2011. jún. 12. 14:39
 6/10 anonim ***** válasza:

Én például már annak is örülnék, ha nem utánam fütyülnének (bocsi, de nem vagyok kutya, hogy utánam fütyüljenek), vagy nem az a duma jön, hogy nem akarok szexszelni.

Nálam sokkal többet érnétek, fiúk, ha csak odajönnétek, köszönnétek és elmondanátok őszintén, hogy miért állítottatok meg. Pl. Szimpatikus lánynak tűnsz, szívesen megismernélek. Mit szólnál hozzá, ha valamikor beülnénk xy helyre meginni egy teát/elmennénk sétálni.

Lényegretörő, normális megfogalmazás, ha szimpatikus a srác, tuti igent mondanék a találkozásra, ellentétben a van kedved d*gni esetekkel.

16/L

2011. jún. 12. 18:50
 7/10 A kérdező kommentje:

érdekes a tükrös trükk :D Kipróbálom amint lesz rá alkalmam. kedden veszek tükröt.

Az utolsó válaszolónak: az h oda mész és elmondod, hogy tetszel meg mi egy más... tényleg ez jön be a csajoknak? nem tűnik esetlennek, bénának az illető?

2011. jún. 12. 23:40
 8/10 anonim ***** válasza:
18:50 Ha ronda a srác, tuti nemet mondanál neki, esetleg meg se hallgatnád, hanem rögtön elhajtanád.
2011. jún. 13. 07:51
 9/10 anonim ***** válasza:

18:50-es vagyok.

Látom, már megint belém tudott kötni valaki. Ezek szerint, kedves utolsó válaszoló, biztos jobban ismersz engem, mint én saját magamat..

Kérdező:

Mivel nem voltam még ilyen helyzetben, nem tudom hogyan reagálnék rá, de biztos jó pont lenne, ha nem utánam fütyülne az illető vagy éppen úgy beszélne velem, mint egy r*banccal. Arról pedig nem tudok nyilatkozni, hogy a többi lány mit szólna ehhez. Egy biztos, én örülnék neki, ha őszintén, kultúráltan elmondaná, miért állított meg és nem azzal jönne, hogy "d*gunk-e?"..

16/L

2011. jún. 13. 10:17
 10/10 anonim ***** válasza:
10:17 Ugyan téged konkrétan nem ismerlek, de ez minden nőre igaz, akár bevalljátok, akár nem.
2011. jún. 13. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!