Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon össze jön a dolog?
Figyelt kérdés
Már több mint két éve ismerek egy fiút. Nagyon jó haverok vagyunk. Nekem nagyon tetszik a srác volt köztünk csók is, de csak annyi. Üzenetezünk és én is tetszek neki de még sincs semmi. Lehet akadály hogy a volt barátnőjével még közbe találkoznak?(de nincsenek együtt)Mit tegyek? ő 22 éves én 182011. jún. 12. 09:53
1/4 anonim válasza:
Hívd el vhova és mond el neki érzéseid vagy mutasd ki úgy hogy azt ő is lássa.Ha bejöttök egymásnak akkor jah összejöhet :)
3/4 anonim válasza:
Kérdezz rá smsben,hogy mi értelme ennek,ha úgysem lesz semmi.Erre vagy az lesz a válasza,hogy hát akkor hagyjuk..akkor nem akarja,ha pedig azt irja hogy miből gondolod hogy nem lesz?!vagy ehhez hasonlókat,akkor pedig hajrá :D
4/4 anonim válasza:
Igen akadály,hogy még találkozik a volt barátnőjével.A pasiknak valahogy a mániája visszakanyarodni a volt barátnőjükhöz,legalábbis mostanában én ezt tapasztalom.Szerintem hajts rá most,persze ne nyomulj túlságosan,hívd el valahova,találkozzatok.Mert ha ez így marad és nem történik semmi köztetek,csak egy helyben álltok,akkor a pasi azt fogja,hogy nem lesz semmi különös köztetek és továbblép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!