Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » CounterStrike-ozni jobb vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CounterStrike-ozni jobb vagy csajozni? 19F

Figyelt kérdés
Eddigi életemben csak cs-ztem, nemtom elkezdjek-e csajozni. Már úgyis mindegy?
2011. jún. 11. 15:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

A legjobb a csajoddal CS-zni :P

Mi mondjuk inkább Left4Dead-et, Borderlands-et játszunk mostanában, de ez részletkérdés.

24L (tapasztalt gémer-feleség)

2011. jún. 15. 17:43
 22/24 anonim ***** válasza:

Lépj ki az ajtón :) Az ott a valóság. Nehezebb, érthetetlenebb, bonyolultabb, csalódásokkal, rossz döntésekkel, és szenvedéssel teli. Mégis százszor érdekesebb, színesebb, és szerethetőbb mint akármilyen játék. Mindegy mit ad az élet akkor is élned kell mert amit most csinálsz az nem élet. Nézz körül vannak barátaid? Az online haverokat kivéve. Eljársz otthonról? Ha igen nem a játékon jár az eszed állandóan? Ha igen akkor változtass bár ezt most hiába írom remélem rájössz magadtól. 2 év után kezdtem én is újra összeszedni magam mondjuk én azért kezdtem el játszani mert otthon rengeteg probléma volt és a játék elvonta a figyelmemet ott egész más gondok voltak amiket könnyen orvosoltam online módon. Mikor kiléptem az ajtón. Nem voltak már barátaim persze más dolgok is közrejátszottak, de nem volt senkim. Most olyan vagyok mint régen nem bánom, hogy játszottam nem bánok semmit, de azt mondhatom. Élni jobb, nem csajozni ÉLNI.

21/L

2011. jún. 15. 18:06
 23/24 anonim ***** válasza:
töcskőnyi he.
2011. jún. 15. 18:12
 24/24 anonim ***** válasza:

A 21 éves csajnak rohadtul igaza van.

Pont én is ebbe a hajóban vagyok,csak a szárazföldet meg nem találom.

Messze van meg Booty Bay.

2011. jún. 15. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!