Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CounterStrike-ozni jobb vagy csajozni? 19F
Figyelt kérdés
Eddigi életemben csak cs-ztem, nemtom elkezdjek-e csajozni. Már úgyis mindegy?2011. jún. 11. 15:32
2/24 anonim válasza:
:DDD
Igen, ez a kérdés mindig foglalkoztatta a férfiakat :D
3/24 anonim válasza:
12 évesen wow-oztál és cs-ztél, de nem tudod megérteni, miért játszik valaki a gépen? hülye vagy?
4/24 anonim válasza:
Hát abban a pillanatban amikor elmész persze jobb dugni de ha hozzá számítjuk még azt a melót amivel az egész jár... nem is tudom...
5/24 anonim válasza:
Melót? :D Az egészbe az a legjobb rész amikor még nem tudod,hogy van-e esélyed a csajnál, és addig-addig ügyeskedsz amíg már látod , hogy nyert ügyed van :D
De ezt nektek hiába mondja az ember mert ugysem értékelitek , bezzeg a paladinokról tudtok beszélni,meg hogy milyen egeretek van. Szánalom.
6/24 anonim válasza:
Jobb érzés egy punciban lenni, mint a top5-ben a kör végén. :D
7/24 anonim válasza:
Én se csajozok de sztem jobb lehet.
9/24 anonim válasza:
Egyértelműen a CS. Abban jobb vagyok:)
10/24 anonim válasza:
a CSben nincs is paladin te miről beszélsz? o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!