Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CounterStrike-ozni jobb vagy csajozni? 19F
Szerintem egyik sem a legjobb! Half-Life sorozat RULEZ!!!
;-)
... A fenébe. Nem hittem, hogy egyszer találkozom egy olyan kérdéssel ami összehasonlítja a hölgyeket egy számítógépes játékkal. Ezek szerint a "férfi" nem idáig süllyedt. :-)
a cs-vel egyszeri fizetés után bármikor játszhatsz, és ha nem a saját neveddel játszol, elkerülhetőek a leégések, kellemetlenségek.
ha cs-zel, nem kell idegen emberek közé menni, beszélni velük (kivéve persze, ha mixelsz vagy warozol, olyankor nem árt mondjuk ts-en a feltehetőleg személyesen általad nem ismert csapattársaiddal tartani a kapcsolatot)
cs-zés által elkerülhetőek a csajozás közben esetleges jelentkező kudarcélmények, zavarba esések
mondjuk én mégis inkább a csajozást ajánlom neked :D
főleg ha van rá lehetőséged, önbizalmad
azt semmiképp nem mondanám, hogy késő
17F
"csaj szeret téged meghallgat válaszol neked osszebujhatsz vele"
Aha, két hétig. Aztán elkezd mindenen hisztizni meg megsértődni, zsarol a szexel, esetleg meg is csal. Tényleg, de jó!
Abba belegondoltatok hogy létezik hűséges kapcsolat?!
Ahol kölcsönös a bizalom és a kitartás, nincsenek, zsarolások, hisztik, sértődések...stb. Az igaz hogy borzasztó kevés példa van erre, mert mindig csak az egyéjszakás kalandok meg az érzelmek nélküli szex megy amit akkor már nem is szexnek kell hívni.
Belegondoltatok?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!