Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kiábrándító tud lenni?
Figyelt kérdés
megismerkedtem egy lánnyal, egy bálban (pincér volt). Kicsit beszélgettünk, majd ő elkérte a számom. Másnap irt is sms-t, h szeretne még velem találkozni meg h tetszem neki stb... Felhívtam kicsit beszélgettünk, ..kérdezte hogy nem baj-e h így letámadot. Mondtam hogy nem baj, meg h beelőzött én is elakartam kérni a számát.(na ezt nem kellett volna már utólag tudom:) kimutattam h nekem is bejön. Innentől jött a macska egér játék..(amit úgy utálok) Kérdeztem tőle találkozunk-e xy kor..m nem jó neki mert fáradt...ha hívtam párszor nem vette fel, vissza nem hívott. (hozzáteszem még ő mondta mig nem találkozunk beszélgethetnénk telefonon is). Aztán pár nap mulva megint hívtam..megint nem vette fel. Vissza se hívott. Küldtem neki smst h találkozunk-e este. Mm megint fáradt. Mondom jó.. Aztán irta, ha majd "hiányzok hivj" :s még aznap kaptam tőle még egy sms-t, h na x napon ráér. Megbeszéltük az időpontot, majd aznap lemondta, mégsem tud eljönni :s . Na ekkor irtam neki h részemről tárgytalan. Erre azt a választ kapom ő nem akar ilyen könnyen elengedni, hiszen annyi tett már értem... Hát normális? (már bocsánat)2011. jún. 11. 14:26
11/12 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy közbe jönnek a dolgok, de ennyiszer?
A csaj vagy ennyire gyerekes és éretlen, vagy egy szétszórt megbízhatatlan idióta. Egyik sem a legjobb lehetőség. A helyedben nem szarakodnék semmilyen telefonnal meg sms-sel, hanem nem reagálnék semmit. Egy idő után majd megunja. Mégis mit tett érted, mert a leírás alapján szerintem semmit? Te mentél utána mindig. Majd ha ezután ő is tesz valamit - kezdve olyan apróságokkal, hogy reagál a hívásokra és nem mondja le a programot valami gagyi indokkal - akkor esetleg lehet folytatása a dolognak, de addig nem.
12/12 anonim válasza:
Én azt mondom, felejtős a dolog, nem úgy néz ki, hogy "éppeszű" a csaj. Nem hinném, hogy nem találsz nála jobbat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!