Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúk és a flört? Ti hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk és a flört? Ti hogyan csináljátok?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok, mint a frappáns és kétértelmű megjegyzésekkel fűszerezett szócsata. A tréfás csipkelődés, kötekedés, "labdázgatás" .

Él még valaki ezekkel manapság vagy már csak az idősebb korosztály használja?

Miket véltek biztató jelnek a testbeszédben, szócsatákban?

És ti milyen jeleket adtok?

2011. jún. 10. 15:18
 1/3 anonim ***** válasza:
18%
odadörgölöm a dákómat hozzá
2011. jún. 10. 15:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a flörtölés legjobban chat-en megy.Ott mindig tele vagyok ötletekkel.Belekötök mindenbe viccesen amibe csak bele lehet kötni.Élőben egyszer adtam az üditömből egy csajnak ivott belőle és mondom neki hogy ez olyan mintha már csókoloztunk volna(mivel érintette az ajkával a kólás üveget - gyengébbek kedvéért).A flörtölés és a nők részéről a kacérkodás, érdekessé teszi az ismerkedést.Annyi a baj, hogy az ember nem mindig inspirált, hogy jöjjön mindenféle cseles ötlettel, szójátékkal.Én is csak néha vagyok ilyen, tudod mikor pihent az agy.

Biztato jel, hát a csillogó szemek, mosoly nő részéről, nevetés a hülye vicceimen...

Fiú részéről biztató jel, hát bámulás, bókok, érintés...

2011. jún. 10. 19:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Előző vok.

csaj: vettem egy új ruhat, ma fel is próbáltam magamra

én: lettem volna a ruha helyébe

Egy "véletlen" simogatás a kezén miközben karóráját csodálod stb.

2011. jún. 10. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!