Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti járnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti járnátok egy olyan pasival aki mackós, de már aktívan sportol és fogy?

Figyelt kérdés
Pár hónapja kezdtem el, de még nagyon sok van hátra. Úgy lenne esélyem egy lánynál ha már elkezdtem és kitartóan csinálom, de még nem fogytam le? Vagy csak ha már elértem a végleges eredményt?
2011. jún. 9. 19:09
1 2
 11/12 shimac ***** válasza:

Hát akkor én nem vagyok normális, mert 19 éves korom ellenére egy 120 kg ,23 éves pasira gerjedek...

Miért kell mindig általánosítani? És minek neked olyan csaj aki csak az izmodra megy?

2011. jún. 10. 13:21
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy általánosítottam, csak azt mondtam hogy én még nem futottam össze ilyen csajjal. Én nem úgy hiszem hogy valaki a testem miatt szeretne ha kicsit karcsúsodnék. Inkább úgy hiszem hogy az első kontaktus sokkal simább lenne és több lehetőségem lenne kibontakozni :)

Persze jó lenne valaki aki elfogad úgy ahogy vagyok, de be kell vallani hogy a külsőségek is fontosak, pl én is jobban szeretem a normál testalkatú lányokat, mert azoknál érzem hogy törékenyek és meg kell védenem őket :) Még egy 80+os lány már nem kelti bennem ezt a hatást =/

Én magam meg vagyok elégedve magammal bizonyos mértékig, a sör has maradhat egy kicsi, sokkal kényelmesebb mint a kockák :D De kis izmot fel akarok szedni mindenképpen.

Majd ha egy csaj azt mondja nekem hogy "ne fogyj többet mert úgy már nem leszel vonzó számomra" akkor minden további nélkül hagyom a fogyást, de addig ez az egyetlen opció marad :P

2011. jún. 10. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!