Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok egy olyan pasival aki mackós, de már aktívan sportol és fogy?
sok nő van aki a mackós pasasokat szereti azoknak így is tetszel.
Ne azért fogyózz mert a nőknek akarsz tetszeni,hanem azért mert magadnak.
Ahogy érzed... Szerintem fogyókúrázni csak akkor érdemes ha egészségügyileg kell. Ezalatt értem a lelki és fizikai egyensúlyt is...
Amúgy attól te még nem biztos,hogy kapósabb leszel.
Én 20 kg-t fogytam le majd 2 év múlva ismertem meg a páromat a neten... Szal sokat enm gyorsított a dolgon. De ahogy érzed:) Sok sikert hozzá:)
19/L
Én is sokkal jobban szeretem a mackósakat, valahogy biztonságban érzem magam, és beindulok egy kicsit, legalábbis a fantáziám az biztos, ha a párommal mondjuk ülünk egymás mellett és érzem a finoman domborodó izmait :D És hé, nem leszólni az összes húsz éven alattit. Sokak jóval érettebbek, mint bárki hinné és persze vannak csicskák, de azok minden korosztályban :))
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!