Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor találok végre magamnak egy rendes, beCSületes KERESZTÉNY fiút/férfit? És hol? Van egyáltalán ilyen? 19/L
Higgy nekem, nagyon csalódni fogsz, ha ez alapján választasz!
Én nem vagyok keresztény, sőt! A káromkodni sohasem káromkodnék egy lány előtt. Viszont nem fogsz jól járni egy ilyen sráccal... F/18
Csak menőzni akar, hogy biztos benne. A legtöbben akik hülyének nézik azokat, akik keresztény társat szeretnének, azt mondják, hogy több partnert ki kell próbálni. A kedvencem a: "mivan ha nem illetek össze". Meg az is benne van, hogy irigykedhetnek a keresztény fiúkra, ha egy lány feltétlenül olyat akar. Ebben az esetben egy nem keresztény fiúnak kiesik a vadászterületéből egy keresztény lány, mivel úgyis csak visszautasítást kapna. És pont ezért lehet izgató. Meg azért, hogy mivan, ha mégis le tud feküdni vele annak ellenére, hogy a lány csak esküvő után akarná.
Szerintem ezek vannak a háttérben
19.09-es
Miért ne kérdezhetne ilyet egy fiú???
19:09 vok
Talán azért, mert lehet nem is találna.
Sajnos manapság elég rossz a felhozatal a fiatal keresztényekből. 10-ből kilenc Jobbikos, a maradékba pedig a szülők táplálták be otthon. Azaz 10/10 idióta.
Nem a vallás ellen próbálok most hangulatot kelteni, bár nem is szimpatizálok vele. Viszont akik így tesznek, azok 100-ban kontrollált robotok!
Én magam hiszek az erkölcsös életben, azonban teljesen más elképzeléseim vannak róla! Ha érdekel részletesebben, írj privátot. 19:22 voltam. F/18
wow, micsoda férfi.
Fúúúj, szemetek, hogy mernek jobbikosok lenni. Mocskos fasiszta keresztények... <- irónia
Am én keresztény vagyok és jobbikos és szerény véleményem szerint te valami nagypofájú gizda csávó lehetsz. De sok sikert és sok boldogságot
22:18
Feltételezem, a kérdező nem ilyet keres, mint amilyen te vagy. És most gondolatban, nézz körbe a veled egyidős és hasonló gondolkodású haverjaid, ismerőseid között! Hány olyan van, aki tipikus "rendes, becsületes", és főképp, aki nem nagypofájú?
Nem kötekedni járok ide, és azt is belátom, az ilyen embernek is van helye a világban. Azt javaslom, ha valóban kereszténynek tartod magad: olvasd rendszeresen a Bibliát, más vallások fontos műveit, járj el templomba, személyesen ismerkedj meg a papokkal és az IGAZI hívőkkel. Sajnos nagyon kevesen vannak és ez főleg a kereszténységre jellemző. Ha valóban gondolkodsz ilyeneken, és nem csak nem létező felelősöket keresel a nem létező problémára és dühös vagy. Talán 5-10 év múlva egy igazi tudatos ember leszel, de az is lehet, hogy leélsz 70-80 évet úgy, hogy közben semmit, de SEMMIT nem értettél, és persze utálsz mindenkit, aki "osztja az észt".
Ugyanaz voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!