Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor találok végre magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor találok végre magamnak egy rendes, beCSületes KERESZTÉNY fiút/férfit? És hol? Van egyáltalán ilyen? 19/L

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 16:01
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
88%
Nem értem, miért kell bántai a kérdezőt. Van, aki a szőkékre bukik, van, a nagy mellűekre, és ha valaki azt mondja, hogy sovány lányt szeretne, senki nem írja neki, hogy inkább álljon össze egy 120 kilós nővel és boldog lesz. Minden nő nála magasabb pasira vágyik - ezt mindenki természetesnek veszi, magasabb nővel mutatkozni is "ciki". Miért olyan nagy baj, hogy a kérdezőnek nem a súly, hajszín, magasság és egyéb külsőségek számítanak, hanem a vallás?
2011. jún. 9. 16:52
 12/42 anonim ***** válasza:
81%
ui: és vajon a megjövendölt nem keresztény rendes fiú elfogadja-e, hogy a kérdező vallásos? Mert biza ez sem garantált...
2011. jún. 9. 16:53
 13/42 anonim ***** válasza:

*Annyit kellett volna írni, hogy húszas éveiben járó keresztény férfit keres.

Őszintén szólva ezzel együtt sem értem a problémádat. Mi a baj a rendessel meg a becsületessel? Attól, hogy valaki szőke, még lehet vékony is. Meg magas is.

2011. jún. 9. 16:56
 14/42 anonim ***** válasza:
49%
Az embert kell szeretni, nem a tevékenységét.
2011. jún. 9. 16:57
 15/42 anonim ***** válasza:
47%

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:53

Ilyen alapon te is kirekesztő vagy.

2011. jún. 9. 16:58
 16/42 anonim ***** válasza:
85%

Az egyik lehetőség, hogy a közeledben lévő közösségekbe eljársz, ahol korodbeliek is vannak. A másik, ha a neten nézelődsz, tudom ajánlani ezt a társkeresőt:

[link]

2011. jún. 9. 17:00
 17/42 anonim ***** válasza:
32%
Attól, hogy nem keresztény, lehet a tieddel azonos értékrendje. Nem az számít, hogy milyen a hite, az a lényeg, hogy szeressétek egymást.
2011. jún. 9. 17:35
 18/42 anonim ***** válasza:

Szia

Van :)

Szerintem én megfelelnék az elvárásaidnak. Keresztény vagyok. Azon belül református.

Amúgy egyetemre járok, vannak terveim. Szeretek sportolni, mozogni meg úgy érdeklődő vagyok

20f

2011. jún. 9. 17:39
 19/42 A kérdező kommentje:

Először is: nem az ember és a keresztény nem zárja ki egymást. És miért lett volna az jobb, ha azt írom ki, h milyen pasit keresek? A kérdésem valóban kérdés volt: HOL lehet ilyet találni?

Azért keresztény kell, mert én nem akarok attól félni, h megcsal meg h káromkodik, mert azt tényleg nem tűröm. Persze örülnék én egy rendes, becsületes, nem keresztény fiúnak is, csak sajnos olyan nem nagyon van. Egyébként meg nem muszáj, hogy velem egykorú legyen, úgy értem ha idősebb nálam pár évvel, nem érdekel, csak szeressen és én is szeressem. Ennyi. Köszönöm az eddigi(építő és nem építő) válaszokat.

2011. jún. 9. 18:49
 20/42 anonim ***** válasza:

Bár egy fiú is kérdezhetné, hogy hol lehet rendes, becsületes keresztény lányt találni

20f

2011. jún. 9. 19:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!