Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért bámul olyan zaklatóan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bámul olyan zaklatóan?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akit azt hiszem először addig bámultam,amíg észre nem vett.De azért csináltam,mert emlékeztett valakire,és gondoltam,hogy ha nézem is ezt a srácot,nem lesz belőle semmi.

Erre folyamatosan azt csinálja,hogy bámul,erőszakosan,meg minden,és már direkt azért se nézek rá,meg elfordulok,ha látom,plusz ha jön velem szemben,akkor a földet nézem.

Nem tetszik a tekintete.

Szerintetek azért csinálja ezt,mert zavarja őt,hogy néztem egyszer?

Na jó,lehet,hogy kétszer is,de a második nézést ő provokálta,én meg csak bambultam először,aztán gyorsan feleszméltem,hogy ööö!!! Ez az az a fiú,és akkor tartotta továbbra is a szemkontaktust.

Amúgy van barátnője!Nem is olyan alkat,mint én,tehát szerintem kizárva az,hogy tetszem neki.

Fogalmam sincs mit akar.

2011. jún. 9. 00:30
1 2
 1/11 napietus ***** válasza:
semmit, elbambult. az ilyesmit nem kell túlragozni.
2011. jún. 9. 00:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Mondom,hogy nem bambulás,hanem bámulás.NÉZÉS,érted!!
2011. jún. 9. 00:42
 3/11 napietus ***** válasza:
najó, akkor néz. lehet, hogy nem tudja, miért nézted, és azt hiszi, hogy ismernie kéne valahonnan, de nem tudja, hogy honnan (persze, hiszen nem is ismer, csak hasonlított valakire, akit Te ismersz). azon agyal ilyenkor, hogy "ismerem én ezt a lányt? köszönnöm kéne? de nem tudom, ki ez..."
2011. jún. 9. 00:46
 4/11 anonim ***** válasza:
lehet azt hiszi,hogy ha te bámultad,akkor ő is majd bámulni fog,mivel gondolja ezzel idegesithet.
2011. jún. 9. 00:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"néztem egyszer. de lehet hogy kétszer is"

Nembírooom XDDDDDDDDDDD

2011. jún. 9. 09:44
 6/11 A kérdező kommentje:
Mi bajod van utolsó?
2011. jún. 9. 10:53
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmi semmi...

de milenne,ha megnéznéd harmadszor is? DDDD

LOL

2011. jún. 9. 11:08
 8/11 A kérdező kommentje:
Fejezd be a hülyéskedést, ez egy komoly kérdés. A válasz pedig nem semmi, hanem írd le a gondolataidat!
2011. jún. 9. 11:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Észrevette, hogy nézed, mivel többször is megtetted. Most meg azt hiszi, hogy tetszik Neked, viszont Te nem nézel vissza. Ilyenek a lányok, összezavarják a férfiembert. Amúgy szerintem Neked bejön a srác és innen akarsz önigazolást.
2011. jún. 12. 15:15
 10/11 A kérdező kommentje:
Majd én eldöntöm,hogy tetszik-e,amúgy nem!
2011. jún. 12. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!