Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csak akkor bámul, mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak akkor bámul, mikor nem látom?

Figyelt kérdés
Szerintem nem egy félénk fiú.Egyértelműen nem az!!!Ha ránézek,akkor lesüti a szemét...
2011. jún. 7. 19:52
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit csinál,hogy mikor a barátjával beszél,akkor néz engem.
2011. jún. 7. 19:54
 2/12 anonim válasza:

ilyet én is szoktam csinálni, néha jó nézni másokat...

16/f

2011. jún. 7. 20:02
 3/12 anonim ***** válasza:
ha szep v akkor termeszetes h nez:D:)
2011. jún. 7. 20:11
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha csak akkor bámul, amikor nem látod, akkor honnan tudod, hogy bámul?
2011. jún. 7. 20:14
 5/12 A kérdező kommentje:
Érzem,a szemem sarkából látom,sőt mikor fordulok felé - akkor ugye 180 fokban látunk-, és oldalról látom,hogy na na na most,most gyorsan el fog fordulni!!!!!!!!!!!!!!!!! :S
2011. jún. 7. 20:18
 6/12 anonim ***** válasza:

óóó de édes drága kis fiúcskával állunk szemben :)

ha a barátjával beszél és akkor néz csak a szemedbe az azért van ,mert akkor bátrabb azt hiszi a kis butus h akkor te nem hiszed azt h csak téged bámul.....és bátrabb mert nincs egyedül.

És hát ha egyedül van és néz bámul .....és nem csak 1x hanem többször is akkor tetszel neki!

Hiában NEM félénk típus, Akkor is vannak olyan nők akiknél nem mernek a pasik kezdeményezni.

Nekem is volt olyan lány aki szinte ugyanúgy nézett ki mint a többi eddigiek de mégis volt benne valami ami több volt és amitől leblokkoltam....

HA! Csúnya lennél és azért nézne akkor max 1x nézne rád és slussz passz!

2011. jún. 7. 20:27
 7/12 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Akinél leblokkoltál, azzal hogyan viselkedtél???

2011. jún. 7. 20:46
 8/12 anonim ***** válasza:

utolsó....

Passz , nem tudom megmagyarázni konkrétan h miért...

De , 3 hétbe telt míg összeszedtem magam és odamentem hozzá :)

Ráadásul egyik volt barátnőm is látta a csajt meg a helyzetet, barátok maradtunk és ő mondta h hülye vagyok...

Kb minden áldott nap elmentem arra a helyre ahol dolgozott minden reggel ittam egy kávét, (ő volt a pultos) de egyszer sem mertem megkérdezni h ráérne e valamikor vagy h mit szólna ha meghívnám egy másik helyen valamire...soxor nem mertem ránézni csak ha nem látott...hát kb ennyi.

Meg elköltöttem egy valag pénzt innivalókra meg egyebekre. Ja meg ez reggelente +15 perces kitérő volt. Munkába menet előtt...

2011. jún. 7. 20:50
 9/12 anonim ***** válasza:

Nálam is ilyesmi a helyzet. Ránézek - rám néz és már el is fordult. És utána többet nem is néz rám a beszélgetés alatt.

Én meg nem tudom mire vélni.

Először azt hittem, hogy tetszem neki.

De most már azt hogy nem is kedvel, csak az udvariasság miatt szól hozzám. :(

2011. jún. 7. 20:56
 10/12 anonim ***** válasza:
20:56 te a 20:46 os vagy??
2011. jún. 7. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!