Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúknál mi jelenti a nyomulást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknál mi jelenti a nyomulást?

Figyelt kérdés

Mi a fiúknál a nyomulás?Mikor van már elegük?

Pl:13 éves korban

2009. márc. 20. 12:07
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
13 éveseknél még csak alakulgatnak a párválasztási szokások, arról a korosztályról nagyon nehéz írni.
2009. márc. 20. 12:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Léccí a kérdésre válaszolj.13-14 éves korba.Am mostmár majdnem minden 13 évesnek van pasija-csaja
2009. márc. 20. 12:11
 3/6 anonim ***** válasza:
60%

Kérdésre válaszolt... csak te nem érted hogy annyira változó az, hogy mi jelent nyomulást hogy ezt így nem lehet megmondani. Mindenkinek mást....

Nekem pl azt ha valaki tudja jól hogy nem érdekel mégis erősködik.

(egyébként képzelem hogy 13-14 éves korban miket jelenthet ez a fogalom hogy van csaja-pasija)

2009. márc. 20. 12:14
 4/6 anonim ***** válasza:
70%

:DDDDD

Vicces, annak idején bezzeg még volt gyerekkor, kár, hogy már csak ez az undorító értékrend maradt, hogy kinek mikor van először "pasija/csaja"!

Én mondom, beteg ez a világ!!!

És még, h ide szüljön az ember lánya gyereket???

:D

23/l

2009. márc. 20. 12:51
 5/6 anonim ***** válasza:
96%
szerintem nem kéne még ezt olyan komolyan venned..használd ki h még fiatal vagy légy sokat a barátaiddal a pasikkal meg csak barátkozz probáld kiismerni öket vlmilyen szinten...s majd pár évvel késöbb jöhetne ez a kérdés....de akk már simán fogod tudni a választ...sajnálom h nem tudtam a kérdésedre válaszolni de azér gondolkozz el amit irtam, talán ez nagyobb segitség...lehet most ugy gondolod h hülyeség de 15 évesen belementem 1 kapcsolatba és naon jo volt de télleg csak a végén észrevettem h a barátok akikre régen számitottam már nincsenek mert minden idömet a páromra szenteltem és öket meg elhanyagoltam és mikor szükségem lett volna pár kedves szora már nem volt ki meghallgasson....
2009. márc. 20. 13:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

14 éves lány vagyok...

Szerintem azt nyomulásnak veszik ha egésznap körülöte zsiongasz..vagy egy percig sem lehet a barátival..de ezt kérdezd az iletös ráctol aki tetszik:D:P:);)

2009. márc. 20. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!