Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk és lányok, véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk és lányok, véleményetek szerint hány olyan lány van: aki jól néz ki, rendes és jófej, és nincs idegesítő szokása (pl. nálam cigizés az)?

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 17:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezen az oldalon mindenki mindent csak feketében és fehérben lát?

- Nem létezik olyan lány, aki jól néz ki, csak olyan, aki neked, vagy éppen nekem tetszik. Univerzális külső nincs.

- Nem létezik rendes/jó fej lány, de ennek ellentéte sem. Szimplán nem mindenki nyitott ugyanazokra a személyiségekre.

- Nincs ember hülye, idegesítő szokások nélkül. Az, hogy te nem cigizel, nem jelenti, hogy jobb volnál bárkinél.

2011. jún. 8. 17:29
 12/18 anonim válasza:
43%

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:18

ez az utolsó két mondat lemaradt: Amúgy mindenkinél jobb vagyok sry ezt el kell fogadni... jaa és nem vagyok beképzelt :O

szerintem szánalmas hogy ennyire dicséred magad :D miaz hogy nincs idegesítő szokásod? én máris tudok egyet pedig aztsem tudom ki vagy -> az önimádás

2011. jún. 8. 17:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Én a cigizést sem tartom idegesítő szokásnak, barátnőm is és én is cigztünk, de együtt szoktunk le. Tökéletes ember nincs, midenkinek vannak olyan szokásai, amik néhány ember szerint idegesítőek.
2011. jún. 8. 17:40
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem sok. Szinte mindenkinek van valami idegesítő szokása, csak ez sokszor csak hosszabb távú kapcsolatban kerül a felszínre.
2011. jún. 8. 18:01
 15/18 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen nő. Kösd fel magad. Ilyen hülye kérdést, már bocsi... =D

Mindenkinek megvan a maga stiklije. Én speciel nem dohányzom, a külsőm van akinek bejön, van akinek nem. Van aki szereti a stílusomat és jó fejnek tart, van, aki inkább jól fejbe rúgna... na akkor most milyen vagyok? =D

Inkább menj ki sétálni a szabadba értelmetlen kérdések helyett ;)

2011. jún. 8. 18:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Tökéletes ember nem létezik. Mindenkiben lehet kivetnivalót találni.
2011. jún. 8. 19:33
 17/18 anonim ***** válasza:
miért és te is ilyen tökéletes vagy???
2011. jún. 8. 19:44
 18/18 anonim ***** válasza:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:37

Egyetlen szóval sem mondtam, hogy imádom magam, sőt, még azt is kihangsúlyoztam, hogy nem vagyok tökéletes.

A leírtakkal mi is a probléma? Melyik utal beképzeltségre? Az, hogy tudom magamról, hogy kedves vagyok? Érdekes... Vagy az, hogy jó a humorérzékem? Vagy netán az a kijelentésem verte ki a biztosítékot nálad, hogy le mertem írni, hogy sokan szépnek tartanak és hogy idegesítő szokásomról nem tudok mert eddig még senki nem hívta fel egyre sem a figyelmem? Mindebben mi volt bicska nyitogató? Abszolút nem értem.

Szépnek tartanak sokan. Tény. Ezzel nem azt mondtam, hogy szép vagyok.

Kedves vagyok, ezt talán az ember tudhatja magáról (pl hogy nem telik el úgy nap, hogy ne segítenék valakinek valamiben, ha megkér rá, ha nem).

Jófej vagyok, hát ez is tény. Jó hangulatot tudok teremteni társaságokban, illetve nem véletlen, hogy minden ismerősömmel poénkodunk.

Idegesítő szokás? Esküszöm tényleg nem tudok ilyet mondani. Fingás? Az nem szokás kérdése... Te tudsz magadról mondani? NEm rágom a körmöm, nem kummogok bele, ha valaki épp beszél... sajnos ténylegesen nem jut eszembe egy idegesítő szokásom sem.

Ettől lennék én önimádó? Ezek szerint a te (ti) értékrendetekben mindenki beképzelt, aki tisztában van az értékeivel. Világos.

2011. jún. 8. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!