Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reakwon kérdése:
Fiúk, lányok! Mi a francot lehet olyankor csinálni, amikor egy csaj az anyjával sétálgat? :D
Figyelt kérdés
Múltkor sétáltunk haverral a parton, és láttunk egy nagyon szép lányt, de az anyjával volt, és kb csak néztem, hogy ilyenkor mit lehetne csinálni. Valaki aki talált már ki erre egy jó taktikát vagy módszert, akármit, az írja le nekem, legyen oly szives! :)
Thx!
2011. jún. 7. 18:56
21/25 anonim válasza:
Szerintem menj a közelükbe mosolyogj rá a lányra ha vissza mosolyog tiéd a pálya..kövesd őket de ne olyan feltünően és biztos lesz olyan pillanat amikor a lány meg az anyja kicsit eltávolodnak egymástól és akkor oda tudsz menni a lányhoz pl megkérdezed h mennyi az idő vagy megdicséred h milyen szép vagy valami és ha látod h veszi meg benne van a dologban akkor beszélgethettek és ha az anyja jófej akkor nem fog nagyon közbeavatkozni ..kérd el a csajszi számát aztán innentől meg ugyis tudod ;))
22/25 A kérdező kommentje:
nha zsörály, egyre jobb ötletek, köszi.:)))
2011. jún. 7. 21:12
23/25 A kérdező kommentje:
azaz köszi Eni...:D
2011. jún. 7. 21:14
24/25 anonim válasza:
ez a mosolygós ötlet nemis rossz sőt! Ha rámosolyogsz, és visszamosolyog rád, utána pedig még vissza-vissza pillantgat rád, akkor tuti odamehetsz hozzá! az anyjának köszönj kedvesen, és hidd el, ha jófej, még kettesben is hagy titeket vagy elfordul ;)
25/25 anonim válasza:
még ott az elején írtam, igen 17/L
olyan vt h a srác nézett, és annyira sajnáltam szegényt, h így nem mert odajönni.am sztem 1 jófej szülő ilyenkor magára hagyná a gyerekeket, persze csak ha nem sietnek vhova:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!