Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, lányok! Mi a francot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reakwon kérdése:

Fiúk, lányok! Mi a francot lehet olyankor csinálni, amikor egy csaj az anyjával sétálgat? :D

Figyelt kérdés

Múltkor sétáltunk haverral a parton, és láttunk egy nagyon szép lányt, de az anyjával volt, és kb csak néztem, hogy ilyenkor mit lehetne csinálni. Valaki aki talált már ki erre egy jó taktikát vagy módszert, akármit, az írja le nekem, legyen oly szives! :)

Thx!

2011. jún. 7. 18:56
1 2 3
 11/25 napietus ***** válasza:
valamilyen ürüggyel megszólítod az anyját. pl: elnézést, nem teszik tudni merre van a ...? valami olyan hely, ami arra van, amilyen irányba ők mennek, így csatlakozhatsz hozzájuk, beszélgethetsz velük. ne a lányt szólítsd le semmiképpen, és ne kérd el az ucán a számát! inkább érdeklődj róluk, figyelj, mit mondanak, ha találtok közös pontot, már elkérheted a számát (jó kiindulási alap hogy hova mennek.)
2011. jún. 7. 19:18
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
OLYANKOR RECSKÁZNI LEHET CSAK.
2011. jún. 7. 19:18
 13/25 anonim ***** válasza:
A legjobb dolog, anyuka magkönnyíti a dolgod, mert ha leszólítod a csajt és normálisan teszed, akkor anyuka hazáig fogja duruzsolni a fülébe, meg még 2 hét múlva is.
2011. jún. 7. 19:22
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Esélytelen a helyzet. Semmit sem tudsz tenni! A lány ilyenkor családi életet él. Ilyen helyzetben max csak egy gyürüs völegénynek van lehetösége beköszönie. Ha nem akarsz beégni, akkor lemondasz a lányról. Maximum csak reménykedhetsz, hogy egyszer a baratnöivel fog sétálni.
2011. jún. 7. 19:24
 15/25 anonim ***** válasza:
Ja és mint eg szülö irtam az elözö hozzászólást.
2011. jún. 7. 19:25
 16/25 napietus ***** válasza:

ja, még annyi: ne a lányhoz beszélj, inkább anyukájához! ha neki szimpatikus vagy, a lánynál is nagyobb esélyed lesz. de ha csak úgy leszólítod, el fog hajtani. eleve utcán ismerkedni elég gáz, főleg, ha anyu is ott van, és az ember lánya "vizsgázik", hogyan kezeli a helyzetet.

szóval ne legyen ismerkedős színezete a dolognak (leírtam fentebb).

2011. jún. 7. 19:26
 17/25 anonim ***** válasza:
Veszel két szál virágot, odaadod nekik szóbaelegyedsz és lassan elhivod a csajt. Vagy meghivod mind a kettőt fagyizni és bevágódsz a muternél. Állitólag úgy lehet a legjobban csajozni, ha előbb a csaj barátnőit nyered meg legelőször. Ha egyből az anyjánál vágódsz be, akkor az szerintem mégtöbbet ér...
2011. jún. 7. 19:27
 18/25 A kérdező kommentje:
napietus.blog.hu, köszi szépen, nagyon hasznos volt sztem a válaszod.:)))
2011. jún. 7. 19:35
 19/25 anonim válasza:
menj oda a csajhoz köszönj az anyjának azt smárold le azt csőő ja és remélem gyorsan tudsz futnii :DD
2011. jún. 7. 20:49
 20/25 A kérdező kommentje:
TF-re szeretnék menni szal ja biztos jól futok :P:D
2011. jún. 7. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!