Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiún átnézve a háta mögé nézek és ő megfordul, hogy ő is azt nézze, akkor érdeklem?
Figyelt kérdés
Volt több fiú meg lány egy csoportban....és csak az a fiú fordult hátra,hogy lássa,mit nézek!2011. jún. 5. 15:54
2/13 anonim válasza:
tehát te nézel mondjuk a pasi háta mögött 1 kutyát és ő is elkezdi nézni a kutyát ?:D ez azt jelenti: szereti a kutyákat, v szimplán kiv volt h mit nézel, utálja a kutyákat, kiv h támadni akar-e a kutya :D
19F
3/13 anonim válasza:
Valami mással hívd fel magadra a figyelmét, mert ez nem jelent semmit.
4/13 anonim válasza:
Érdeklem???
Ez egy picit tág fogalom...(Jó lenne ha megdughatnám vagy de jó lenne ha leszopna.)
Bocs ha túl vulgáris voltam, de ez az igazság.
Mi fiúk "csak ezt akarjuk"
5/13 A kérdező kommentje:
Mi van utolsÓ??? KOROD?
2011. jún. 5. 16:20
7/13 anonim válasza:
Szerintem csak azt nézte, hogy "mit bambul ez az idióta" :S Már bocs de ebből következtetéseket levonni? Hány éves vagy?
8/13 A kérdező kommentje:
Nem idióta az,aki figyel valamit!
2011. jún. 5. 16:47
9/13 anonim válasza:
Képletesen írtam :S...na akkor átírom. Szóval lehet azt gondolta. "Jaj mit néz az a lány, talán van ott valami érdekes?" Így jobb?
10/13 A kérdező kommentje:
Valami olyasmi, még egyszer elő ne forduljon, hogy ilyen butaságokat írsz!
2011. jún. 5. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!