Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akar tőlem valamit egyáltalán?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akar tőlem valamit egyáltalán?

Figyelt kérdés
Randiztunk már 2zer, de nem vettem észre rajta h meg akarna csókolni (én nagyon szeretném), szokott írni smst, de vmikor meg el van veszve és egyáltalán nem keres. De közben meg azt mondja, h jól érzte magát velem, meg h örül h találkoztunk, meg h tetszem neki. Nem tudom h hoan hívjam fel a figyelmét még jobban magamra,h kezdeményezzen már ( am nem oan típusú h ne merne), v mien jelet adjak le neki. 20/L
2011. jún. 5. 11:39
 1/10 ediZeJ ***** válasza:
Mi lenne, ha mondjuk te közelítenél felé a csók terén? De csak 1 nagyon kicsit akkor már ő is eszmélni fog, de lehet amugy h csak 1 kicsit bátortalan alá kell rakni a lovat szelíden :) 19F
2011. jún. 5. 11:44
 2/10 anonim ***** válasza:
lehet elfoglalt vagy úgy gondolja, hogy te normális lány vagy és normális kapcsolatot akar tőled, nem csak egy futó kalandot, dugást, szeretőt
2011. jún. 5. 11:44
 3/10 anonim ***** válasza:
jah elfelejtettem, elbúcsúzásnál adj neki puszit, érezze a közelségedet, próbáld megérinteni a kezét vagy valamit, hogy legyen testi kontaktus, lehet segítene!
2011. jún. 5. 11:45
 4/10 A kérdező kommentje:
szoktunk arcrapuszit adni egymásnak. pl h ha közelebb ülök a padon hozzá és mélyen a szemébe nézek ? :)az jó? v h kacérkodjak vele? milyen témát hozzak fel ?
2011. jún. 5. 11:47
 5/10 anonim ***** válasza:
az arcpuszinál legyen több, az alsó ajkára nyomja egy gyengéd puszit, ha akkor sem történik semmi, akkor baj van
2011. jún. 5. 11:50
 6/10 A kérdező kommentje:
mikor adjak neki a szájára puszit ?
2011. jún. 5. 11:55
 7/10 anonim ***** válasza:
hát ha olyan a szitu. Meghitt, bensőséges, nyugodt...
2011. jún. 5. 12:01
 8/10 A kérdező kommentje:
és milyen beszédtémát dobjak fel hozzá ?
2011. jún. 5. 12:02
 9/10 anonim ***** válasza:
a pasik gyávák és mind azt várja el,hogy te kezdeményezz!
2011. jún. 5. 12:18
 10/10 anonim ***** válasza:
12.18 ez miért van????????nem értem a gyávaság eredetét
2011. jún. 5. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!