Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vennétek fel egy randira lányok?
én 15/L vagyok ő pedig 17 éves és a suli leghelyesebb pasija:)
egy kávézóba megyünk
randira? randibugyit :)
Na jó az a lényeg ne legyél túl kihívó, de ne is csadorba menjél! A kettő között. Na meg amibe jól érzed magad.
Ami jól áll. 15 éves vagy arra figyelj hogy hiába 2 évvel idösebb a fiu, ne nézz ki 18 évesnek. tuti azért választott téged mert 15 évesen is szépnek tart.
pl farmer egy normális nem kihívó felsövel. a lényeg hogy jól álljon. nem bulizni mentek és nem túrázni így a kettö között. arra is figyelj hogy lehet sétáltok is akkor meg olyan cipöben szandiba legyél amiben tudsz is menni.
a lényeg a természtesség. vagy is ne legyél kimeszelve ha teszel fel szájfényt , meg egy kis szempillafestéket az is természtes legyen.
30/n
köszi a válaszokat:)
egy farmer sortra gondoltam, hozzá egy balerinacipő a t felsőt meg még nem tudom:D
sminkelni meg mindig csak annyit szoktam, hogy szempillaspirál meg egy kicsit kihúzom a szememet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!