Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így könnyű csajozni?
Figyelt kérdés
Haverom egy fekete Audi A6-os al jár és mindig gyönyörű csajokkal van.....mikor látok mellette ülni az anyósülésen csajt,azok olyanok amihez egy egyszeri gyerek aki BKV-val jár esélye sincs szinte semmi.Ennyit befolyásol egy szép prémiumkategóriás autó...?2011. jún. 3. 19:30
1/11 anonim válasza:
így könnyű. megtalálja az agyi szintjéhez megfelelő plázanyomikat...
2/11 Fémfaház válasza:
igen, szerinted mér akar mindenki Audit?!
3/11 anonim válasza:
Én speciel leszarom, hogy egy srácnak milyen kocsija van, bár én nem is vagyok "gyönyörű csaj":P
4/11 anonim válasza:
Igen sajnos igen! DE! Nem mindenkinél!
Azért vannak kivételek , csak hogy ne általánosítsunk! :) Mert kapni fogunk érte :)
De tény elég sok csajnál mérvadó egy jó kocsi.
5/11 anonim válasza:
Igen. De ez inkább szerintem úgy van, hogy nem úgy önmagában az autó miatt buknak rá. Hanem ugye azt különböző jó dolgokkal asszociálják, plusz ugye srácnak gondolom cool kocsitól megugrik az önbizalma azt lazábban tud csajozni..
De az is fix hogy ha nem vagy a szépség és ilyen kocsival állítasz oda simán több esélyed van mint anélkül.
6/11 anonim válasza:
Azok a ribancok semmi másra nem jók,csak kirakatbabának,csak a pénzre nyomulnak,abba szerelmesek.
7/11 anonim válasza:
Sose voltam népszerű a lányok körében és kétlem hogy ez változna ha A6-ossom lenne.
Volt egy osztálytársam aki egyszer BMW 5-össel jött suliba. Igazából le se szarták a csajok.
8/11 anonim válasza:
Az autó semmit sem számít, ha kiszálsz belöle és ugyanolya kis szerencsétlen vagy és önbizalomhiányos, és NEM magabiztos, és ugyanugy megmarad hogy nem mersz kezdeményezni!
9/11 anonim válasza:
Az audistáknak csak autista lány dukál. Majd ha Maserati Quattroporte-val ját, akkor elmondhatja, hogy üzletember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!