Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek fiuk elhivjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fiuk elhivjam?

Figyelt kérdés
Van egy fiu aki tetszik nekem. Sokat beszélünk neten,állitolag bejövök neki,de nem hiv el randizni szerintem gyáva ilyen téren,s nem tudom hogy illetlenség lenne-e ha én hivnám el?
2011. jún. 3. 17:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

nyugodtan elhívhatod, szerintem inkább örülne neki. 21. században ez már enm illetlenség, sőt! sokszor a lány kezdeményez, nincs ezzel szerintem semmi baj.

de amúgy sok sikert! ;)

2011. jún. 3. 17:08
 2/14 anonim ***** válasza:
A mai világban már nem... hívd el nyugodtan
2011. jún. 3. 17:08
 3/14 anonim ***** válasza:

Igen, hívjad nyugodtan, sok sikert nektek!

Bár én is találnék párt magamnak!

2011. jún. 3. 17:10
 4/14 anonim ***** válasza:
Persze hívd el.Csak ne hogy féljen elmenni.:D
2011. jún. 3. 17:12
 5/14 anonim ***** válasza:
Teljesen normális dolog lenne. Tedd azt. Mi szól ellene.
2011. jún. 3. 17:12
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat:) És szerintetek mit mondak? Nem akarsz egyet fagyizni? Vagy nem lenne kedved sétálni? Szerintetek hogy fivjam el?
2011. jún. 3. 17:40
 7/14 anonim ***** válasza:
Jó mindkettő.
2011. jún. 3. 19:11
 8/14 anonim válasza:
hííívd!!!
2011. jún. 5. 18:29
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem kérd meg a kezét. Komolyra fordítva a szót, kérdezd meg, hogy nincs-e kedve veled tölteni egy délutánt/estét. Vagy, hogy nem érdekli-e az xy című film, ami most megy a mozikban, használd a fantáziád! Szerintem ritka hülye akinek nincs barátnője, és viszautasít egy HELYES (!!!!) lányt. Gondolom te helyes vagy.
2011. jún. 5. 18:38
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2011. jún. 5. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!