Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem kellek senkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izééékeh11 kérdése:

Miért nem kellek senkinek se?! 13/L

Figyelt kérdés

volt egy srác aki nagyon teccett régen,de kiderült hogy gyűlöl engem és az egész iskolát ellenem forditotta,mikor kiderült h szeretem.aztán nenmrég megismertem egy másik gyereket,vele beszélgettem egy párszor,jó barátok lettünk,és egyszer csak azt vettem észre hogy tottáll belezúgtam :DD

és megkérdezte hogy járnék-e vele.én azt montam hogy igen:P

erre pár nap mulva kiderült hogy az egyik barátnőmbe szerelmes.és amúgy járnak,pedig 3 napja ismerik egymást.

és amikor láttam hogy a csajnak hogy nyalizik,elmeséltem neki hogy a fiju miket ir nekem meg minden,erre csak én lettem lecseszve hogy engem csak sajnálni tud,amiért ilyen szánalmas vagyok hogy belepofázok mások kapcsolatába(ezt a fiju monta)

aztán veszekedtünk,és azt monta hogy végig csak hülyéskedett,amikor azt monta hogy tetszek neki,csak viccelt mert olyan rusnya vagyyok,hogy senkinek se kellenék és hogy bottal se nyúlna hozzám...itt már totál kész voltam és kb fél óráig bőgtem a szobámban.

szerintetek mit tegyek ha nagyon ronda vagyok?! rajtam smink se segít,a hajamat meg nenm akarom levágni mert növesztem,viszont akármit csinálok vele,felkötöm,vagy kiengedem,mindg hülyén néz ki.

a szüleim pedig nem vesznek nekem normális ruhákat.bár az tény hogy elég fijus vagyok,de azért az már tulzás hogy ilyen tök fijus ruhákat vesznek nekem :/

és mndig mindenki engem hogy olyan meg ilyen ronda vagyok,meg mindenki gyűlöl,alig van barátnőm vagy barátom.

pedig én nem csináltam velük semi rosszat,még csak hozzájuk se szólok,rájuk se nézek,meg semmi,mégis engem utálnak!!

arról nem is beszélve hogy a suliba egy gyerek csak úgy elkezdett vmi trollnak vagy nemtudom minek hívni,és azt mongya hogy púpos a hátam(amit mások is állitanak hogy nem igaz) meg hogy olyan fejem van mint egy ogrének(ebben sajnos egyet értek velük) és azóta mindenki beszólogat a suliban is

mit tegyek???komolyan mndom,már a tököm kivan velük,iskolát se tudok váltani mert az anyám nem engedi mert a barátnője vagy nemtom kije ott dolgozik a sulimban -.-"

2011. jún. 3. 14:19
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

ez igy elég nehéz, küldj magadról képet...

(Pedobear 4ever)

2011. jún. 3. 14:24
 2/25 anonim ***** válasza:
ez van eszt kell szeretni, velem is kibszt jó párszor isten de tűrtem.
2011. jún. 3. 14:25
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
itt az írással komoly gondok vannak ...
2011. jún. 3. 14:28
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Először is ne dobálózz a szerelem szóval, mert az egy elég komoly dolog. Másodszor , bár engem általában nem izgat, de pocsék a helyesírásod. Amit javasolni tudok, hogy kezdj el sportolni, attól helyrejön az alakod, növeli az önbizalmat és a sok elfojtott dühöt kiadhatod. 13 éves vagy ami azt jelenti, hogy nemrég még alsós voltál. Ne siess sehova a pasik ráérnek. Persze 13 évesen okés, hogy elkezded az egész papás-mamás bizniszt, de ne vedd ennyire komolyan. Ha p*csökkel ismerkedsz, akkor ne várd, hogy tiszteljenek vagy tisztességesek legyenek veled. Szedj fel egy kis önbizalmat és akkor le lesz sz*rva a ruhád, hajad meg a sminked. Végezetül pedig ne hidd, hogy romokban áll az életed 13 évesen.
2011. jún. 3. 14:28
 5/25 anonim ***** válasza:

Ne kenődj el kislány. Fel a fejjel. Mindenkinek van rossz korszaka. Túl leszel rajta. Itt a nyár és rengeteg rendes fiú van a világon. Te most olyan korban vagy, mikor nyiladozol, alakulsz, szépülsz. Biztosan vár rád valaki. keresd, mert ő is keres. Ne sírdogálj, hanem légy vidám!!!!!

Meglesz a jutalma.

26/F

2011. jún. 3. 14:29
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
ez az utolsó elég vidám vasárnapos szöveg volt xxD
2011. jún. 3. 14:30
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

13 éves vagy, fog ennél még nagyobb csalódás is érni az életben.

A hajaddal sok mindent tudsz kezdeni, elmész fodrászhoz,ő megmondja, hogy milyen haj állna jól neked. Hiába növeszted, lehet, hogy neked az nem a te arcformádhoz illik, hanem a rövid. Tehetsz bele csatokat, hajpántokat, göndörítsd be, vagy simítsd ki.A festést még nem ajánlom.

Az öltözködésben is lehet javítani. Elmész szépen anyukáddal,vagy egyedül.Nem kell márkás ruha, elég ha egy kínaiba mész és veszel valami szép ruhát, csőnadrágot, tornacipőt, divatos pólót, egyéb kiegészítőket. Ott jó árakban szoktak ezek lenni.

Szerintem ráérsz még a fiúzással, most a tanulásra koncentrálj. Az meg ne érdekeljen, hogy ki mit mondd, nyalizzon annak a másik csajnak. 1000+1 pasi lesz, aki majd tetszeni fog.

18/l

2011. jún. 3. 14:31
 8/25 A kérdező kommentje:
köszi az utolsónak,az volt a kérdésem h miért nem kellek senkinek,nem peig az hogy mivan a helyesirásommal.szóval ha nem tetszik,nem kell elolvasni,vagy legalább normálisan válaszoljatok,am nem fogok képet küldeni mert nincs is rollam kép,másrészt nem rakom ki a képemet közösségi oldalra,mert kitudja,mire használnák fel vagy bármi...másrészt azt sem akarom h felirmerjenek mert azis csak nekem lenne égő
2011. jún. 3. 14:31
 9/25 A kérdező kommentje:
14:31 mostmár késő,bevan festve a hajam,csak sz@r volt a festék és barna volt ráirva,és befogta feketére :DD azóta már kopik,viszont így csak mér rosszabb,mert eredetileg szőkésbarna a hajam és nagyon kiüt a fekete hajból a szőke tincsek...szóval ez így elég gáz...a szüleim pedig nenm engedik hogy visszafessema hajamat az eredeti szinére,vagy szőkére mert az nagyon jól áll...vasalni meg göndöriteni meg nem tudom mert azt se vesznek,mert azt mongyák ,tönkre teszi a hajamat-.-" pedig szerintem jól áll a göndör haj,de aza baj hogy egyenes szálu a hajam...vagyis úgy egyenes hgy amikor hajmosáás után megpróbálom göndörre csinálni,mindig egyenes lesz,aztán ozzáér a hajam pl egy párnához,elkezd vlamiért a hajam vége felfelé göndörödni o.O szahl nagyon ratyi....de azért köszi a válaszokat
2011. jún. 3. 14:36
 10/25 anonim ***** válasza:

"egy párnához,elkezd vlamiért a hajam vége felfelé göndörödni"

nem tom ezen miért lepődsz meg, mindenki így jár akinek egyenes szálú hosszabb haja van. nem várhatod el a hajadtól h amikor már a seggedig ér akk is nyíl egyenes legyen természetesen : D

2011. jún. 3. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!