Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség volt a kistanárnőmmel kezdeni? Ő 23 én 18. Most berágott rám.
Szóval van egy angol kistanár, iszonyat jó csaj, és hát egy 3-4 hete volt egy buli, ahol ő is ott volt, és ott egy csomót dumáltunk és mikor kimentünk a levegőre, akkor megcsókoltam. Úgy vettem észre tetszett neki a dolog, mármint nem tiltakozott, sőőt. Aztán még egy randit is megbeszéltünk. Amire én hülye totál jó kedvvel mentem, és erre közölte velem, hogy ez nem fog menni, mert idősebb, és a tanárom, mit szólnának, stb...
Akkor kicsit kiakadtam, dehát ez van, mondtam. Na de itt jön a bökkenő. Én túltettem magam az egészen (pedig baromi sz*r volt h tulajdonképpen átvert), erre a suliban elkezdett szivatni. Pl. nem csináltam házit, és kaptam egy karót, úgy h kistanár kb sose szokott karót osztogatni. Aztán meg dumáltam a csaj padtársammal, erre ő (a kistanárnő) megszégyenített a többiek előtt. Múlt héten kihívott felelni (soha nem szokta) és megint megszégyenített. Most ott tartok, hogy 3-ast akar adni, pedig világéletemben 5ös voltam angolból. Már gondoltam h szólok az igazi tanárnak, de á nem szivatom magam. Asszem már a többiek is sejtenek valamit, folyton összenéznek, pedig csak a legjobb barátomnak árultam el a dolgot, ő nem hiszem, hogy továbbadta.
Most mondjátok meg, mivan ezzel a csajjal? Bekattant egy smárolás miatt??? Vagy így akarja elérni hogy megint próbálkozzak nála? Mert akkor elég rossz úton jár...
21:02
Hát, mostmár mindegy. Házit sose ír kb senki, ő se nagyon szokta ellenőrizni. Felelés még sose volt nála. Úgy volt h utsó héten lesz egy doga, úgyh. addig nem is készültem. Tény h engem akart megszivatni. Persze készülhettem volna, de mostmár cs*szhetem, még ha 5ös dogát írok akkor is 3as leszek.
21:06
Most tényleg azt mondod, törődjek bele, hogy azért, mert megcsókoltam (amit mint modntma ő is élvezett, ő is akart, stb), 3ast kapok? Ez már beszámít a továbbtanuláshoz is. És a rűáadás, h még azt sem tudom, mirét rágott be??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!