Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 15 éves lány vagyok tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves lány vagyok tetszik egy 30 éves nős ember van egy kis fia is. Szeretem őt, és ő is engem . Nem tudom mit tegyek majd elfelejtem vagy legyek benne egy szerelmi háromszögben?!?!? Tudom hogy nem szabadna bele mennem egy ilyenben de ez van .

Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 15:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
53%

Nyugi mindjárt megjelennek az ostobenkó qrvák és adják azt a tanácsot amit hallani szeretnél.Mindjárt írni fogják hogy:"ne foglalkozz a családjával,csak magadra gondolj!","menj az érzéseid után!","ne foglalkozz senkivel csak a szerelemmel!"...stb.

De gondold át higgadtan.Mégis egy 15 évesnél meddig tart a szerelem?..2hét..2hónap..fél év...és unalmas lesz..aztán jön egy kedves,jóképű korodbeli aki ismét levesz a lábadról,szerelmes leszel és otthagyod a 30 éves palingert aki miattad elhagyta a feleségét és a kisfiát.

Ennek van értelme?

Szerintem nincs.De "make your choice".

20/F

2011. jún. 1. 15:36
 12/24 anonim ***** válasza:

Úristen!

30 évesen eszembe sem jutna tizenévessel kezdeni! Ne haragudj meg érte, de Te még gyerek vagy, a saját korosztályoddal foglalkozz! Sokkal egészségesebb dolgok alakulnak ki, mint így. Ennél nagyobb darázsfészekbe nem is nyúlhatnál! Ha már a hapsinak 30 évesen nincs ennyi esze, legalább Neked legyen! Gondolj bele a helyzetbe, mi történik, ha kiderül a dolog??? Egy életre elásnak lelkileg!

2011. jún. 1. 15:38
 13/24 anonim ***** válasza:

Amúgy ha nekem lenne egy 15 éves lányom és egy 30 éves nős faszi legyeskedne körülötte...Hát minimum elkapnám és szétütném a fejét az illetőnek.Majd felkeresném a feleségét és beszámolnék a férje pedó hajlamairól.

20/F

2011. jún. 1. 15:41
 14/24 anonim ***** válasza:

Tudsz majd gyerekként együttélni a gondolattal, hogy miattad tönkrement egy család?

Oké, ez igazából nem csak a Te felelősséged lenne, nem csak a Te lelkeden száradna, hiszen 2 ember kell a dologhoz... De akkor is aktívan részt veszel egy család széthullásában.

2011. jún. 1. 15:42
 15/24 anonim válasza:
Te neked valami nincs rendben a fejedben!!! egy 30 éves nekem a keresztapám annyi meg am gondolj bele milyen lehet annak a kis gyereknek is?!!!!
2011. jún. 1. 15:47
 16/24 anonim ***** válasza:
ez kegyetlen már VIGYÁZZ A PEDOMACIVAL!
2011. jún. 1. 15:54
 17/24 anonim ***** válasza:
Felejtsd el ezt a férfit. Családja van, gyereke!!! Mit szólnál ha apud otthagyná anyudat meg téged egy nálánál 15 évvel fiatalabb kiscsajért? Na ugye?!
2011. jún. 1. 15:56
 18/24 anonim ***** válasza:
pedóbér iz káming :D
2011. jún. 1. 15:59
 19/24 anonim ***** válasza:
54%
mi az hogy ez van?:DD te buta kis liba. hogy hiheted egy percig is, hogy ő komolyan vesz téged?:D te jó isten..remélem azért jól megrakatod magad vele ;) te még legalább őszintén sikítanál:D bár, ki tudja, ma már egy 15 éves.....
2011. jún. 1. 16:30
 20/24 anonim ***** válasza:
54%
Azon gondolkoztam, hogy léteznek olyan tini csajok, akiknek igenis tényleg érett gondolkodásuk van, és lehet, hogy te az vagy. Akkor talán még komolyan is vehetne egy ilyen korú férfi. DE aztán eszembe jutott, hogy aki ilyen(!) helyre írogat ilyen(!!!) kérdéseket, az nem hiszem, hogy lehet olyan művelt, és kifinomult ízlésű, hogy egy 30 éves férfi beleszeressen. Magyarul: fugázná a repedésedet (csak hogy ilyen tini-szlenggel éljek.)
2011. jún. 1. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!