Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány vagyok tetszik egy 30 éves nős ember van egy kis fia is. Szeretem őt, és ő is engem . Nem tudom mit tegyek majd elfelejtem vagy legyek benne egy szerelmi háromszögben?!?!? Tudom hogy nem szabadna bele mennem egy ilyenben de ez van .
Nyugi mindjárt megjelennek az ostobenkó qrvák és adják azt a tanácsot amit hallani szeretnél.Mindjárt írni fogják hogy:"ne foglalkozz a családjával,csak magadra gondolj!","menj az érzéseid után!","ne foglalkozz senkivel csak a szerelemmel!"...stb.
De gondold át higgadtan.Mégis egy 15 évesnél meddig tart a szerelem?..2hét..2hónap..fél év...és unalmas lesz..aztán jön egy kedves,jóképű korodbeli aki ismét levesz a lábadról,szerelmes leszel és otthagyod a 30 éves palingert aki miattad elhagyta a feleségét és a kisfiát.
Ennek van értelme?
Szerintem nincs.De "make your choice".
20/F
Úristen!
30 évesen eszembe sem jutna tizenévessel kezdeni! Ne haragudj meg érte, de Te még gyerek vagy, a saját korosztályoddal foglalkozz! Sokkal egészségesebb dolgok alakulnak ki, mint így. Ennél nagyobb darázsfészekbe nem is nyúlhatnál! Ha már a hapsinak 30 évesen nincs ennyi esze, legalább Neked legyen! Gondolj bele a helyzetbe, mi történik, ha kiderül a dolog??? Egy életre elásnak lelkileg!
Amúgy ha nekem lenne egy 15 éves lányom és egy 30 éves nős faszi legyeskedne körülötte...Hát minimum elkapnám és szétütném a fejét az illetőnek.Majd felkeresném a feleségét és beszámolnék a férje pedó hajlamairól.
20/F
Tudsz majd gyerekként együttélni a gondolattal, hogy miattad tönkrement egy család?
Oké, ez igazából nem csak a Te felelősséged lenne, nem csak a Te lelkeden száradna, hiszen 2 ember kell a dologhoz... De akkor is aktívan részt veszel egy család széthullásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!