Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ötlet első randira elhívni a csajt aratásra?
Szerintem azt majd akkor, ha már pl jártok egy hónapja. Elsőre kicsit erős.
Első randin üljetek be fagyizni valahova, ott beszélgethettek ilyenekről, hogy te a faluban milyen munkákat végzel, ha érdeklődik irántad akkor az is érdekelni fogja, amit csinálsz. Persze szépen el lehet mondani, és ne bunkó stílusban ess neki, hogy na asszony, akkor ha mi járunk akkor főzöl, mosol, takarítasz.. mert ezzel csak megrémíted.
Mondd el neki, hogy neked milyen fontos az, hogy segítsen neked kinn a mezőn, ha fontos vagy neki akkor ki fog veled menni, de ismétlem NE az első randin, hanem akkor hozd fel, amikor jártok.
Wáááá...ez kamu.
Ilyen paraszt nem létezik xD
19:59
hidd el h ennél én már parasztabbal is találkoztam.
olyan emberrel akinek a fészbukján meg a májvipjén tucatnyi traktoros, kombájnos meg csettegős saját videó van meg v 200 földműveléssel kapcsolatos kép xd és ez most igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!