Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ötlet első randira elhívni a csajt aratásra?
Kedves Kérdező!
Szereted azt a lányt?
Ha igen, akkor ne akard leckéztetni "megtanulná mi aza falusi élet".
Szerintem ez így tisztességes.
Legalább a lány már az első randi után meg tudja állapítani, hogy ilyen pasit akar-e vagy sem :D
Jobb, mintha az összeköltözésnél jönne rá, hogy rabszolgaságra szerződtették. :D
Én a barátnőmet disznóvágáson mutattam be a családnak :D. Így jött ki a lépés, ősszel jöttünk össze. Családnak mondtam, hogy összejöttem egy lánnyal, "óó, nagyszerű, hívd el hétvégére, hogy megismerjük mi is". Barátnőmet megkérdeztem, hogy jönne-e hétvégén családlátogatóba... Felcsillant a szeme, hogy persze :D. Aztán mondtam, hogy nagyanyám disznót vág, ott lenne a családlátogatás :D. Azt hitte hülyülök. De mivel már megígérte, nem akart visszatáncolni, nehogy megbántson... :D Mondjuk kicsit össze is vesztünk, hogy nem előre szóltam neki :D. Eljött a disznóvágásra, igazi városi lányként. Megismerkedett mindenkivel! Nagyszülőkkel, unokatestvérrel, nagynénivel, nagybáttyal, szülőkkel, testvérekkel, család közeli barátaival. Ott voltam végig mellette, ezekben a "kínos" pillanatokban. Majd befogtuk munkára, ha már eljött :D. A beleket nyilván nem ő mosta... De hozta a kávét, a pálinkát, sört, vágta a tepertőnek valót, gyúrta a hurkába valót :D. És tetszett neki! :D Bár az elején meg volt illetődve a nagy társaság miatt, de hamar feloldódott és jókedvű lett :D Szőlőt szüretelni már önként jelentkezett tavaly! :D Folyton kérdezgeti, hogy mikor lesz már valami "munka" :D. Itthon pedig nagyon megszerették.
De ez nem randi volt, ez tény :D. Randira maradjunk a klasszikus formáknál :D. Séta valahol, kajálás, esetleg mozi. Olyan dolgok, ahol lehet beszélgetni, ismerkedni.
Megmutatni mi a kemény munka hihi :D akkor én is elhívom a pasimat aratni a nyáron ha már te ennyire rá vagy indulva, hogy tanulja meg a nő is mi a munka. Kíváncsi lennék mi lenne belőle :D Első randinak aratás? Hát én évek óta járok még bérbe aratni is de ha egy hasonló érdeklődésű pasi hívna el akkor is hanyatt homlok menekülnék. Az első randi ne a leckéztetésről szóljon már ha meg neked nem olyan nő kell mint ő akkor miért vesződnél vele? Keress valami falusi tenyeres talpas menyecskét aki körbe ugrál :)
És igen én is aratok, de ha valaki rám néz soha eszébe nem jutna, hogy mezőgazdasággal foglalkozom :) Utólag meg jön a hüledezés :D
21/L
Szerintem elviheted, csak aztán mindketten messze kerüljétek el a munkát, és bújjatok le a szénaboglyában! :D
A szeretet elfogadásról, és nem elvárásról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!