Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen ötlet első randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ötlet első randira elhívni a csajt aratásra?

Figyelt kérdés
Gondoltam meglátná milyen az a falusi kemény munka
2011. máj. 31. 09:58
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés büntet. :))))))
2011. máj. 31. 11:05
 12/38 A kérdező kommentje:
Természetesen elnézést kérel a becsületes dolgos gyermekeket nevelő városi nőktől.Én az anyákat nagyon is tisztelem,rendkivül sokra tartom őket de a saját akaratábol nem egészségügyi okokból és nem anyagi okok miatt hanem a kényelem miatt,gyermeket nem vállaló nőket nagyon nem szeretem!!!
2011. máj. 31. 11:07
 13/38 anonim ***** válasza:
Hát, arra mindenesetre jó lesz, hogy kiszűrd a nem neked való lányokat XD Nem sokat mennek majd át a vizsgán, erre készülj fel :D
2011. máj. 31. 11:15
 14/38 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Szereted azt a lányt?

Ha igen, akkor ne akard leckéztetni "megtanulná mi aza falusi élet".

2011. máj. 31. 11:57
 15/38 anonim ***** válasza:

Szerintem ez így tisztességes.

Legalább a lány már az első randi után meg tudja állapítani, hogy ilyen pasit akar-e vagy sem :D

Jobb, mintha az összeköltözésnél jönne rá, hogy rabszolgaságra szerződtették. :D

2011. máj. 31. 12:07
 16/38 anonim ***** válasza:
98%

Én a barátnőmet disznóvágáson mutattam be a családnak :D. Így jött ki a lépés, ősszel jöttünk össze. Családnak mondtam, hogy összejöttem egy lánnyal, "óó, nagyszerű, hívd el hétvégére, hogy megismerjük mi is". Barátnőmet megkérdeztem, hogy jönne-e hétvégén családlátogatóba... Felcsillant a szeme, hogy persze :D. Aztán mondtam, hogy nagyanyám disznót vág, ott lenne a családlátogatás :D. Azt hitte hülyülök. De mivel már megígérte, nem akart visszatáncolni, nehogy megbántson... :D Mondjuk kicsit össze is vesztünk, hogy nem előre szóltam neki :D. Eljött a disznóvágásra, igazi városi lányként. Megismerkedett mindenkivel! Nagyszülőkkel, unokatestvérrel, nagynénivel, nagybáttyal, szülőkkel, testvérekkel, család közeli barátaival. Ott voltam végig mellette, ezekben a "kínos" pillanatokban. Majd befogtuk munkára, ha már eljött :D. A beleket nyilván nem ő mosta... De hozta a kávét, a pálinkát, sört, vágta a tepertőnek valót, gyúrta a hurkába valót :D. És tetszett neki! :D Bár az elején meg volt illetődve a nagy társaság miatt, de hamar feloldódott és jókedvű lett :D Szőlőt szüretelni már önként jelentkezett tavaly! :D Folyton kérdezgeti, hogy mikor lesz már valami "munka" :D. Itthon pedig nagyon megszerették.

De ez nem randi volt, ez tény :D. Randira maradjunk a klasszikus formáknál :D. Séta valahol, kajálás, esetleg mozi. Olyan dolgok, ahol lehet beszélgetni, ismerkedni.

2011. máj. 31. 14:03
 17/38 anonim ***** válasza:
95%

Megmutatni mi a kemény munka hihi :D akkor én is elhívom a pasimat aratni a nyáron ha már te ennyire rá vagy indulva, hogy tanulja meg a nő is mi a munka. Kíváncsi lennék mi lenne belőle :D Első randinak aratás? Hát én évek óta járok még bérbe aratni is de ha egy hasonló érdeklődésű pasi hívna el akkor is hanyatt homlok menekülnék. Az első randi ne a leckéztetésről szóljon már ha meg neked nem olyan nő kell mint ő akkor miért vesződnél vele? Keress valami falusi tenyeres talpas menyecskét aki körbe ugrál :)

És igen én is aratok, de ha valaki rám néz soha eszébe nem jutna, hogy mezőgazdasággal foglalkozom :) Utólag meg jön a hüledezés :D

21/L

2011. máj. 31. 15:09
 18/38 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ezzel várj még ha nem akarod hogy elmeneküljön.Először még ne oda hívd el randizni.
2011. máj. 31. 15:37
 19/38 anonim ***** válasza:
az vittem már! Igaz én ilyen közegben nőttem fel, ő meg elfogadó és legalább új élmény volt neki.
2011. jún. 5. 11:43
 20/38 anonim ***** válasza:

Szerintem elviheted, csak aztán mindketten messze kerüljétek el a munkát, és bújjatok le a szénaboglyában! :D

A szeretet elfogadásról, és nem elvárásról szól.

2011. jún. 5. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!