Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen ötlet első randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ötlet első randira elhívni a csajt aratásra?

Figyelt kérdés
Gondoltam meglátná milyen az a falusi kemény munka
2011. máj. 31. 09:58
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

annyira nem birom ezeket a nézeteket valló embereket!

Elég sok anyuka jár szoliba, azért mert valaki igényes, attól még törődhet a gyerekével!

de amúgy mind1... szeretem ezeket az elvárásokat...

a pasi kocsmázhat a nő csak üljön otthon és nevelje a gyereket...

2011. jún. 5. 12:50
 22/38 anonim ***** válasza:

Szerintem ha igazán tetszik, az első randin ne megleckéztetni meg kioktatni akard.Előbb ismerd meg,lehet,hogy látott már kemény falusi munkát, vagy más egyéb munkát,csak te még nem tudsz róla.Ne írd le rögtön,azért mert máshol született mint te.Ez ugyan olyan lenézés,mint amit egyes városi kölykök művelnek a vidékről jött társaikkal.

Inkább vidd el valami szép helyre,ami számodra is különleges vagy szeretnéd neki megmutatni,beszélgessetek,ismerkedjetek,utána jöhet az egymás környezetének,családjának,múltjának megismerése.

2011. jún. 5. 12:50
 23/38 anonim ***** válasza:
nem éppen a legjobb választás első randihoz sőt...., de ehhez ismerned kell a csajt is,hogy mennyire tudja elfogadni ezt helyzetet,mert ha egyáltalán nem áll hozzá közel az aratás és a hozzá tartozó ,,munka", csak a csajt hozod kellemetlen helyzetbe és nemiszem,h lesz 2 randi
2011. jún. 5. 13:22
 24/38 anonim ***** válasza:
94%

XD szakadok wazze!!!!!!! sztem menjetek a csűrbe kukoricát morzsolni, ott nincsenek olyan sokan XD :P

én is falusi vok (alig 1500 fő) de nem hivnám el aratni. inkább vidd el 7végén vmi pubba, v fagyizni, moziba, v csak mennyetek el bicajozni stb...

Nem akarok a lelkedbe lépni de neked oviban véletlen nem traktor volt a jeled???

Te még a göncölszekeret is megpakolnád trágyával xd

2011. jún. 5. 13:23
 25/38 anonim ***** válasza:
Ez egy iagzán jó ötlet! Én igent mondanék, de csak akkor, ha utána kiganajozhatom a disznóolt!
2011. jún. 5. 14:04
 26/38 anonim ***** válasza:

Én is falun nevelkedtem, akkor sem és most hogy külföldön nagy városban élek nem örülnék egy ilyen randinak, de lehet hogy ez egyéni/nem valószínű/:)

20L

2011. jún. 5. 14:16
 27/38 anonim ***** válasza:
Tök jó ötlet én meg legközelebb a pasimmal fogom kitakarítani a lakásunkat első randin. Valakinek ki kell takarítani! xD
2011. jún. 5. 14:17
 28/38 anonim ***** válasza:
89%
Elég paraszt ötlet. Szó szerint.
2011. jún. 5. 14:18
 29/38 anonim ***** válasza:
Tudod mit vezettessed vele a kombájnt XD te nem vagy normális.:SSS
2011. jún. 5. 14:41
 30/38 anonim ***** válasza:

höhöhö

meg 1 közös trágyázás is mindig össze hozza az embereket xd

2011. jún. 5. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!