Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire indultok ha láttok egy menő kocsit és, , ,?
Most ha a kérdés komoly akkor a válasz is az lesz!
Amikor megáll mellettem 1 sportkocsi akkor:
dejó kocsi egy ilyet szívesen vezetnék, a pasit leszarom mert azt hiszi ezzel menő! Aki így akar csajozni azok hidegen hagynak! És sajnálom h ilyenek vezetnek 1 szép kocsit!
17/L( szerintem épp a juj helyes és gazdag pasi>> bugyit le korosztályba tartozom.. vannak akik így gondolják, nekem van tartásom!)
"Érdekes, hogy senkisem vállalja fel, pedig drága autóból csúnya nőt kiszállni még nem láttam..."
Nem, csak a kérdezővel együtt nehezen lehet elfogadni, hogy vannak olyanok akit nagyon hidegen hagynak az ilyen dolgok.
Ugye milyen nehéz elhinni?:)
Kb ugyanazt gondolom még amit a 22.12-es válaszoló írt.
22:12 vagyok újra!
igen jó kocsi>>jó nő ez így szokott lenni.. de az a nő se a pasira hajt hanem a kocsira, pénzre.. azaz az a pasi inkább szánalmas h nem képes 1 értelmes nőt felszedni és beéri az alkalmi libákkal is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!