Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire indultok ha láttok egy menő kocsit és, , ,?
te még mindig az vagy aki a wolf kati számmal akar udvarolni?
előre is gratulálok azokhoz a lányokhoz, akik a kocsi miatt jönnek össze veled (meg is érdemled), te befolyásos menő apuci fia
Én megyek tovább, amerre elötte indultam, nem foglalkozom azzal, hogy milyen autó és milyen rendszámmal látható valamerre.
Csak egész hülye embereknek fontos, hogy milyen autója van valakinek, de aki ezzel akar felvágni, az még hülyébb.
" Ha én egy menő kocsit megnézek, akkor nem azért, hogy "húú, de jó lenne ezzel a pasival összejönni", hanem azért, mert "húúú, de jó lenne, ha ilyen kocsim lenne"."
Igen, Vagy azt, hogy "hú de jó lenne ennek az ára , ha most a kezembe kerülhetne".
Sosem szoktam nézegetni kinek milyen kocsija van.A tulajdonos se érdekel.
Tudod mennyire egyszerű német rendszámú autót venni?
És,hogy mit gondolnék: Hogy valószínűleg külföldön dolgozik és most hazajött. Marha befolyásos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!