Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mennyire indultok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire indultok ha láttok egy menő kocsit és, , ,?

Figyelt kérdés
Nem magyar (és nem is szlovák), hanem Liechtensteini, Svájci, vagy Német rendszám van rajt. Holott tudjátok, hogy a sofőr magyar. Gondolom nem hagy hidegen, hogy ki ez a befolyásos fickó...
2011. máj. 30. 21:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

te még mindig az vagy aki a wolf kati számmal akar udvarolni?

előre is gratulálok azokhoz a lányokhoz, akik a kocsi miatt jönnek össze veled (meg is érdemled), te befolyásos menő apuci fia

2011. máj. 30. 21:52
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
menyire indultok be :ASD:D:SA:DS:A hát ez valami szánalmas :D:DD:D:D:D:D
2011. máj. 30. 21:53
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem érdekel, csak a kocsit nézem meg ha tényleg jól néz ki. Általában ilyenkor azt hiszik,hogy a "menő pasikra hajtok" . Pedig nem, mert valamennyire engem is érdekelnek a kocsik , és ami szép és tetszik azt megszoktam általában nézni. De az eszembe se jut általában,hogy a tulajdonosát is megbámuljam.
2011. máj. 30. 21:53
 4/19 anonim ***** válasza:

Én megyek tovább, amerre elötte indultam, nem foglalkozom azzal, hogy milyen autó és milyen rendszámmal látható valamerre.

Csak egész hülye embereknek fontos, hogy milyen autója van valakinek, de aki ezzel akar felvágni, az még hülyébb.

2011. máj. 30. 21:54
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha én egy menő kocsit megnézek, akkor nem azért, hogy "húú, de jó lenne ezzel a pasival összejönni", hanem azért, mert "húúú, de jó lenne, ha ilyen kocsim lenne".
2011. máj. 30. 21:54
 6/19 anonim ***** válasza:
Te valami suttyó tanyasi vagy?
2011. máj. 30. 21:55
 7/19 anonim ***** válasza:

" Ha én egy menő kocsit megnézek, akkor nem azért, hogy "húú, de jó lenne ezzel a pasival összejönni", hanem azért, mert "húúú, de jó lenne, ha ilyen kocsim lenne"."

Igen, Vagy azt, hogy "hú de jó lenne ennek az ára , ha most a kezembe kerülhetne".

Sosem szoktam nézegetni kinek milyen kocsija van.A tulajdonos se érdekel.

2011. máj. 30. 21:57
 8/19 anonim ***** válasza:
50%
Érdekes, hogy senkisem vállalja fel, pedig drága autóból csúnya nőt kiszállni még nem láttam...
2011. máj. 30. 22:03
 9/19 anonim ***** válasza:
77%
Ez szánalmas. Az ilyenekre csak az Alekosz felesége típusú nők nyomulnak. :D
2011. máj. 30. 22:06
 10/19 anonim ***** válasza:

Tudod mennyire egyszerű német rendszámú autót venni?

És,hogy mit gondolnék: Hogy valószínűleg külföldön dolgozik és most hazajött. Marha befolyásos..

2011. máj. 30. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!